Опак фазон

gost 313363

Poznat
Poruka
7.178
Провалио сам да се жене одушевљавају оним витезовима шатро што гину за њих, кад погледам на које филмове се ложе све нешто као витез се бори за њу, као ово и оно, па и у оном титанику као ето он гине да би она преживела, и увек је тај фазон њиховој буљи да буде фино, а мушкарац и ако погине није страшно, штавише ако погине онда је још бољи фазон..

Питање ове теме гласи: Што се толико ложите на то да се неко бори за вас? И је л' све ствар пумпања ега на крају крајева или?

И у духу теме мора слика:

fp3rsw.jpg

Meni je Titanik bas glup film. Kapiram da je romantika, tragedija, ovo-ono, al kada ukapiras da je Titanik potonuo ( u filmu )zato sto su ovi na osmatracnici gledali njih dvoje kako se zajeebavaju na palubi onda film gubi smisao...

Провалио сам да се жене одушевљавају оним витезовима шатро што гину за њих, кад погледам на које филмове се ложе све нешто као витез се бори за њу, као ово и оно, па и у оном титанику као ето он гине да би она преживела, и увек је тај фазон њиховој буљи да буде фино, а мушкарац и ако погине није страшно, штавише ако погине онда је још бољи фазон..

Питање ове теме гласи: Што се толико ложите на то да се неко бори за вас? И је л' све ствар пумпања ега на крају крајева или?

Znas kako se to zove? Mizantrija , to mu dodje nov pojam u nasem drustvu koji je onako smesan i naivan.

Тема није филм.. То је чисто увод да би знали шта је фора

Ma znam, ja samo kazem moju konstantaciju....

A sto se teme tice, pa valjda je to Ok. Iskreno, nisam bio u situaciji da moj zivot menjam za zivot voljene zenske osobe ili ruku, nogu, bubreg... tj, da postanem svojevoljna zrtva, al znas kako, gledam to ovako, zena i njen zivot vredi daleko vise iz cisto genetskog pogleda....

Lepo je da se neko bori za tebe,da ti pokaze da mu je u toj meri stalo,sto bi fudbaleri rekli..ostavio je srce na terenu
:lol: i tebi bi prijalo valjda da se riba iscima najgore zbog tebe zar ne?

Ma znam, ja samo kazem moju konstantaciju....

A sto se teme tice, pa valjda je to Ok. Iskreno, nisam bio u situaciji da moj zivot menjam za zivot voljene zenske osobe ili ruku, nogu, bubreg... tj, da postanem svojevoljna zrtva, al znas kako, gledam to ovako, zena i njen zivot vredi daleko vise iz cisto genetskog pogleda....

Објасни.

kapiramo al te zajebavamo:lol:

То ти причаш о себи у множини?

Објасни.

Jednostavno. Zamisli da imas 2 zene i 2 muskarca. Od njih mozes da imas recimo 4 jedinstvena para, ako uklonis jednog muskarca isto kao i da uklonis jednu zenu, mozes da imas samo 2 jedinstvena para, al ako uklonis zenu onda dok drugi muskarac ne dodje na red mora da prodje mnogo vremena, posmatrano cisto reprodukcionog ciklusa i potrebe repopulacije Zemlje usled recimo Zombi Apokalipse...

fp3rsw.jpg

M to je samo na televiziji. kad si u vezi shvatis da ona trazi gospodara podredjuje se i lijepo raste kad joj komandujes, osjeca se da vrijedi da ti je potrebna.

Jednostavno. Zamisli da imas 2 zene i 2 muskarca. Od njih mozes da imas recimo 4 jedinstvena para, ako uklonis jednog muskarca isto kao i da uklonis jednu zenu, mozes da imas samo 2 jedinstvena para, al ako uklonis zenu onda dok drugi muskarac ne dodje na red mora da prodje mnogo vremena, posmatrano cisto reprodukcionog ciklusa i potrebe repopulacije Zemlje usled recimo Zombi Apokalipse...

Ја само знам да би њихови стомаци без наше сперме служили само за ке*ање као и наши на крају крајева. Тако да ми је твоја прича како је живот жене битнији јако смешна, заправо мсм да си зрео за папучара, и да не поштујеш ни мушкарце а ни себе довољно. За репопулацију и све остале приче ме баш боли уво, ја сам рођен, па сад...

И као што рекох отићиће тема свакако у ку*ац, а имала је потенцијал.

Back