Опадање косе на темену главе

Анонимни

Primećen član
Banovan
Poruka
637
Већ пар година имам све мање и мање косе на темену главе и управо из тог разлога шишам се на кеца. Нисам матор тако да не знам до чега је. Шта ми препоручујете (природно) да пијем / једем како бих успорио процес опадања косе? Не знам може ли се то опоравити.

Mogu sad plastičari čuda da čine.
Samo se dobro raspitaj, da li ovde ili već gde da odeš na transplantaciju.
Мислио сам постоји ли нека природна метода, без пресађивања. Није толико неподношљиво. Ипак, као мушкарцу није проблем шишати се на кеца.

Мислио сам постоји ли нека природна метода, без пресађивања. Није толико неподношљиво. Ипак, као мушкарцу није проблем шишати се на кеца.
Moj otac je od mladih godina pokušavao, nema šta nije isprobao. Bukvalno, valjda se još jedino nije mazao balegom. Ništa mu nije uspelo. Onda digo ruke, i ništa mu ne fali.

Већ пар година имам све мање и мање косе на темену главе и управо из тог разлога шишам се на кеца. Нисам матор тако да не знам до чега је. Шта ми препоручујете (природно) да пијем / једем како бих успорио процес опадања косе? Не знам може ли се то опоравити.
Pa ili da se zalis caletu i dedi ili natou za bombardovanje,nema od toga oporavka

Back