Frenki RNR
Početnik
- Poruka
- 13
Znaci drugari pozdrav. Ovako stoje stvari: ceo zivot imam kratku kosu. Proslo leto sam i brijao glavu. Od toga leta pustam kosu i sada je dosta narasla. Medjutim, opada bas dosta (bar ja mislim). Negativna stvar je sto opada u velikim kolicinama kada je perem, bar jedno 300 dlaka. Isto tako, kada pokvasim ruku i prodjen kroz kosu nema sanse da na rukama ne ostanu bar 3 dlake. Perem je na svaka 3 dana odprilike, nekada 4. Prvog dana kada je operem rekao bih da ispadne malo vise od 50, drugog bar 100, a treceg zato bar 300, kada je operem.
Pozitivna stvar u ovoj prici je da imam dosta gustu kosu, da mi keva kaze da tripujem i da je to normalno, da i njoj opada. Isto je odlicno sto, kada kosu pomerim unazad i otkrijem celo vidim gomilu malih dlaka da su nikle tamo na povetku cela.
Ovo sve traje oko 3 meseca, ili ja obracam paznju 3 meseca.
Otac mi nije celav, kao ni stricevi, medjutim 2 od 3 ujaka su mi procelava.
Za sada ne vidim nikakvu promenu u gustini kose, nema proredjenih mesta na temenu, niti imam zaliske vece nego ranije.
Ovo pitam jer sam imao uvek kratku kosu i ne znam da li je normalno.
pozdrav.
Pozitivna stvar u ovoj prici je da imam dosta gustu kosu, da mi keva kaze da tripujem i da je to normalno, da i njoj opada. Isto je odlicno sto, kada kosu pomerim unazad i otkrijem celo vidim gomilu malih dlaka da su nikle tamo na povetku cela.
Ovo sve traje oko 3 meseca, ili ja obracam paznju 3 meseca.
Otac mi nije celav, kao ni stricevi, medjutim 2 od 3 ujaka su mi procelava.
Za sada ne vidim nikakvu promenu u gustini kose, nema proredjenih mesta na temenu, niti imam zaliske vece nego ranije.
Ovo pitam jer sam imao uvek kratku kosu i ne znam da li je normalno.
pozdrav.