Oooooppsss

Evo jedne hipoteticke situacije(sad odgledao film you me and Dupree)Zamislitite da se nalazite u situacije da radite one stvari sami sa sobom:cool: I u tom momentu nailazi neki clan vase porodice.....Kako biste odreagovali?A sad kontra zamislite da vi nailazite dok se vas bliznji samozadovoljava ispred TV-a?Da li vam se nekad desilo?Kako ste odreagovali?

Ja isreno ne bih znao sta bih uradio da mi se tako nesto desi!:D

složio bi onu mrtvu ozbiljnu i zadubljenu facu šatro mu cedim bubuljice...znaš ono kao radiš nešto, pa se udubiš...

:worth:
The King

:D

Evo jedne hipoteticke situacije(sad odgledao film you me and Dupree)Zamislitite da se nalazite u situacije da radite one stvari sami sa sobom:cool: I u tom momentu nailazi neki clan vase porodice.....Kako biste odreagovali?A sad kontra zamislite da vi nailazite dok se vas bliznji samozadovoljava ispred TV-a?Da li vam se nekad desilo?Kako ste odreagovali?

Napušila bih ih što ulaze bez kucanja.

Moj bivsi decko (ovaj pre ovog), je masturbirao preda mnom. Mislio je da ce me napaliti i zavesti, ali meni je bilo samo smesno i simpaticno.

Back