NovaIsta
Legenda
- Poruka
- 51.033
kaze, koji va, je organ najvise koncentrisan prilikom masturbacije?
ushi, da neko ne udje u sobu
ushi, da neko ne udje u sobu

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pobegla bi cim bi videla tako nesto...![]()
Što da bežiš, bolje priskoči u pomoć... sa masturbacije na penetraciju.![]()
Prijatelju, ovde se govori o članu porodice... malo bi bilo incidentno, da ne kažem incestno...
Što da bežiš, bolje priskoči u pomoć... sa masturbacije na penetraciju.![]()
Prijatelju, ovde se govori o članu porodice... malo bi bilo incidentno, da ne kažem incestno...
Eto rece ti Fibo...
bogami jeste....ipak hjeste,nemojte sada tako.deskriminacija i tako toi muz je clan porodice![]()
Evo jedne hipoteticke situacije(sad odgledao film you me and Dupree)Zamislitite da se nalazite u situacije da radite one stvari sami sa sobomI u tom momentu nailazi neki clan vase porodice.....Kako biste odreagovali?A sad kontra zamislite da vi nailazite dok se vas bliznji samozadovoljava ispred TV-a?Da li vam se nekad desilo?Kako ste odreagovali?
Ja isreno ne bih znao sta bih uradio da mi se tako nesto desi!![]()
složio bi onu mrtvu ozbiljnu i zadubljenu facu šatro mu cedim bubuljice...znaš ono kao radiš nešto, pa se udubiš...
Pa ono...neprimetno bih izasla i pravila bih se da nisam videla![]()
Napušila bih ih što ulaze bez kucanja.Evo jedne hipoteticke situacije(sad odgledao film you me and Dupree)Zamislitite da se nalazite u situacije da radite one stvari sami sa sobomI u tom momentu nailazi neki clan vase porodice.....Kako biste odreagovali?A sad kontra zamislite da vi nailazite dok se vas bliznji samozadovoljava ispred TV-a?Da li vam se nekad desilo?Kako ste odreagovali?
Evo jedne hipoteticke situacije(sad odgledao film you me and Dupree)Zamislitite da se nalazite u situacije da radite one stvari sami sa sobomI u tom momentu nailazi neki clan vase porodice.....Kako biste odreagovali?A sad kontra zamislite da vi nailazite dok se vas bliznji samozadovoljava ispred TV-a?Da li vam se nekad desilo?Kako ste odreagovali?
Moj bivsi decko (ovaj pre ovog), je masturbirao preda mnom. Mislio je da ce me napaliti i zavesti, ali meni je bilo samo smesno i simpaticno.
Jel si ti sigurna da nisi je*ana?![]()