OOMPH!

da bre.. :D
nego,najjace mi bilo juce u jednoj ulicici,ja u prolazu i vidim milion nekih cd-ova,
i ja pitam lika jer ima nesto od metala,
reko slucajno ako nadjem nesto zanimljivo..
i rece tacno ono sto sam ocekivala:
:NE PRODAJEM METALIKU .. :D
onda je hteo da mi uvali cd zvezdi granda..
reko neka hvala..

tako da,imas i kod mene turbo folk,a imas i metal,samo ako znas gde da trazis..
i komercijalne i manje komercijalne bendove..
a rammstein stvarno svugde..

ja sam ranije slusao rep(pre pet godina i to se moglo naci)
a onda sam na vivi gledao spotove repera i ugledao oomph , malo pomalo i sve vise mi se svidjao
rock i danas samo to slusam .najvise punk ,ali volim i hard rock metal
koje su ti omljene grupe?

e midian preslusaj od charon-a little angel.Ceo dan pevam tu pesmu,ne mogu da je izbacim iz glave,tako je super...imas i spot (2.pesma na spinefarm,posle nightwisha)

+UNHOLY GATES OF MIDIAN+:
a metal? :D

pa ko je taj lik,i ko ga je prvi spomenuo?
ja nikad nisam cula za njega,ali evo sad me zanima..
misteriozan neki,a? :lol:
Lik je nekomercijalan zato verovatno niko nije cuo za njega,jedan od najboljih nemackih izvodjaca,zvanicno,radi sa grupama Soehne Mannheims,Cool and The Gang, sa Cursom...i jos mnogima...Inace on peva nesto izmedju popa,roka,bluza,sa povremenim prizvukom na rep...Vrlo jedinstveno i kvalitetno...eto za one koji su zainteresovani...Ovih dana se pusta na Vivi sa pesmom Dieser Weg i Bist du am Leben interesiert,pa pogledajte ako stignete.Pozdrav! 8)

Pevac se zove Dero, ostala dvojica su Crap i Flux!
Muzika im je fenomenalna, slusam ih nekoliko godina i imam sve albume...a ima ih dosta!!!
Podsecaju na Rammstein dosta, ali ipak imaju nesto svoje!!!
Ma, super su!!!

Uf, gde me nadje..ima ih vise....Mind Over Matter, Bastard, Kontollverlust, I Come Alive, Unsere Rettung, Down In This Hole...jedino me bas onako nervira Defekt, znas i sam zasto...hehe

Back