Ono sto se stvarno desilo 1.maja...

• Začetnik teme Začetnik teme SSSR_
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
problem je u tome sto nismo organizovani,nema novca,a znamo da je novac u svemu bitan,17 000 mislim na jednu partiju.svi su rascepkani i podeljeni razlicitim stavovima.standardan slucaj.ali bio je kongres ujedinjenja pre par nedelja i mislim da ce se stvari polako sredjivati.ja na tome bar radim u mom mestu i mojoj okolini.

Berislave, interesuje me da li je tih 17000 sto pricas, zbir clanova svih komunistickih pokreta ili samo taj kome ti pripadas? I ako znas koliko ima komunista u Srbiji posto mi deluje da ili niste dobro organizovani ili vas je uzasno malo?

ma daj bre smejurija od stranke,najgore sto ovom napunili mozak svakakvim glupostima pa se sad zamislja da je Ivo Lola Ribar

ali young moram da ti se po(h)valim da sam pre 1 maja po backoj topoli podelio pre podne 20 letaka,to cu jos da radim ovih dana u dve serije po kucama, a u noc pred prvi maj izlepio sam plakatima 5 mesta u mojoj okolini od koga su dva grada i zamisli i ja sam se zacudio niko nije lepio plakate,jos stoje vec par dana.

Back