Оно што нам највише фали из детињства

gost 434892

Veoma poznat
Poruka
12.912
Ово питање се заправо може протумачити на два начина, шта је оно што вам највише фали из детињства што бисте вратили, а може се протумачити и као ствари које су вам фалиле у детињству. Ја бих вратио своју машту и оптимизам који сам имао као мали.

А као малом су ми доста фалили родитељи али нисам био незбринут јер су о мени бринули бабе и ђедови па нисам неко коме фали пажње. Искрено, не бих се враћао у детињство јер време иде и колико год да је било лепше не могу замислити то да сам заувек дете

Најдраже ми је што сам завршио са школом.😆

Imam neka lepa sećanja, ali su ona u manjini.
Nešto od toga bih možda vratila.
A možda i ne, neka ostanu tamo gde im je mesto.U prošlosti.

A šta mi je falilo?
Falilo mi je samo detinjstvo.
Да скроз се слажем јер многи кажу да би се вратили најрађе у детињство али то само значи враћање филма на почетак, а замисао да си заувек дете је некако нереална чак и за фикцију.

Извини што питам, како мислиш да ти је фалило детињство?

Нећу да се забадам у приватан живот, није ми зла намера па не мораш да ми одговориш, али зашто сматраш да ти је фалило детињство? Јеси превише тренирала, учила?
Da kažem ovako:Imala sam previše drugih obaveza, da bih bila dete.

Da kažem ovako:Imala sam previše drugih obaveza, da bih bila dete.
Жао ми је, дешава се. Ево баш сам јуче слушао а и често слушам нпр о познатим личностима које такође нису имале времена да буду деца и да доживе све те чари детињства. :(

Back