Ono drugo

Draga Tam, Vaši stihovi su me malkice rastužili, ganuli, prosto zarobili...Tema koju ste predivno obradili
je izvor večitih jada naše civilizacije, u kojoj je imperativ biti mlad i samo mlad. Samo mudri se dragovoljno
prepuštaju igri Prirode i tako, bez patnje prepoznaju sebe, ali po odelu. :D
Veoma mi se dopada ova Vaša pesma, mislim da spada u kategoriju Vaših najboljih..Hvala na lepoti napisanog u kojoj sam zaista uživala. Poštovanje :zag:

Kad ne bi bilo mladosti,snage ,i čarolije iluzija,a naročito ...žena,ovaj svet bi se zaustavio i nestao:think:
A sa metereološkim promenama menjaju se i misli i raspoloženja pa zato ovog jutra sa tamnim oblacima takvi i blogovi ali kad sutra sunce grane biće sve opet lepše, kao pre;):D

Soradze;bt285068:
Draga Tam, Vaši stihovi su me malkice rastužili, ganuli, prosto zarobili...Tema koju ste predivno obradili
je izvor večitih jada naše civilizacije, u kojoj je imperativ biti mlad i samo mlad. Samo mudri se dragovoljno
prepuštaju igri Prirode i tako, bez patnje prepoznaju sebe, ali po odelu. :D
Veoma mi se dopada ova Vaša pesma, mislim da spada u kategoriju Vaših najboljih..Hvala na lepoti napisanog u kojoj sam zaista uživala. Poštovanje :zag:
Mladost daje snagu a starost mudrost. Ko kroz život ne prihvati cinjenicu da je sve prolazno i da je tolerancija veoma bitna kako u odnosu sa drugima tako i u odnosu sa samim sobom, nailazi na veliko iznenađenje kada dođe trenutak da se ne prepozna.
Hvala Soradze na dobrom komentaru :bye:

zxy;bt285070:
Kad ne bi bilo mladosti,snage ,i čarolije iluzija,a naročito ...žena,ovaj svet bi se zaustavio i nestao:think:
A sa metereološkim promenama menjaju se i misli i raspoloženja pa zato ovog jutra sa tamnim oblacima takvi i blogovi ali kad sutra sunce grane biće sve opet lepše, kao pre;):D
;) kad ne bi bilo... ali ima, samo treba dobro iskoristiti vreme koje stoji na raspolaganju :) zato je vreme mladosti relativno kratko u odnosu na vreme starosti ;)
Imaš pravo Zxy, za sve su krive vremenske prilike... dunuo sinoc, zapravo nocas, neki ludi vetar i napravio je pometnju :zcepanje: nego da se mi lepo damo u poteru za Suncem!!!

Back