Onlyfans, manyvids - internet prostitucija?

zavirio sam prvi put na sajt pre par dana i vidim da nema ogranicenja. na pocetku cini mi se nisu dozvoljavali polne organe i tako to,ali sad vidim da je sve dozvoljeno,cak i sex.

Da li je onlyfans internet prostitucija i zasto jeste?
Da li only fans nije internet prostitucija i zasto nije?
Daj linak da i mi procenimo, nemo' si cicija

Мислим да би мало људи било спремно да плати само за обожаватеље, али ако то ураде познати људи, ту се прича мења... Ако ваш доживотни пријатељ отвори једну, можда вас занима Кс цена да је видите голу. На ваше питање да ли је то онлајн проституција, јесте... Али крив је онај ко плаћа и конзумира садржај

zavirio sam prvi put na sajt pre par dana i vidim da nema ogranicenja. na pocetku cini mi se nisu dozvoljavali polne organe i tako to,ali sad vidim da je sve dozvoljeno,cak i sex.

imali tamo i bucki ili su sve mrshave ko grana!?

juche chitam da je jedna influencerka (njemica) objavila da na onlyfansu zaradjuje za pampers (ima valjda bebu)
postalo je izgledqa normalno i IN shljakati na onlifansu

Мислим да би мало људи било спремно да плати само за обожаватеље, али ако то ураде познати људи, ту се прича мења... Ако ваш доживотни пријатељ отвори једну, можда вас занима Кс цена да је видите голу. На ваше питање да ли је то онлајн проституција, јесте... Али крив је онај ко плаћа и конзумира садржај
A ovi sto naplacuju nisu krivi jel?

Prostitucija je kas se iebeš za pare sa onim ko plati.

Onlyfans je nešto drugo.

Prostitucija je kas se iebeš za pare sa onim ko plati.

Onlyfans je nešto drugo.
Isto je jedna vrsta prostitucije.
Cilj je virtualni „sex“ i sve vezano za to, dr*kanje, napaljivanje.
Zene prodaju svoje seksualne atribute, sise, dupe i chicku za novac.
Nisu na onlyfansu da bi prodavale sir i kajmak, vunene carape, polise osiguranja, cement, vestacko djubrivo. Zna se sta prodaju.

Isto je jedna vrsta prostitucije.
Cilj je virtualni „sex“ i sve vezano za to, dr*kanje, napaljivanje.
Zene prodaju svoje seksualne atribute, sise, dupe i chicku za novac.
Nisu na onlyfansu da bi prodavale sir i kajmak, vunene carape, polise osiguranja, cement, vestacko djubrivo. Zna se sta prodaju.
Možeš da drkaš i na krišom napravljene snimke riba iz gradskog autobusa, što ne znači da su one prostitutke.

Ne postoji nijedna vrsta prostitucije bez fizičkog kontakta.

To što ti pričaš bilo bi ekvivalent pijačnom prodavcu paradajza koji umesto paradajza prodaje video snimke paradajza. Složićeš se da nije baš isto.

Možeš da drkaš i na krišom napravljene snimke riba iz gradskog autobusa, što ne znači da su one prostitutke.

To što ti pričaš bilo bi ekvivalent pijačnom prodavcu paradajza koji umesto paradajza prodaje video snimke paradajza. Složićeš se da nije baš isto.

ima logike u tome sto pricas. ali isto tako,da ti je to majka,sestra,devojka,zena...ne verujem da bi imao isti stav. mene bi bilo sramota da mi se sestra time bavi. mislim da ne bih progovorio s njom vise nikad.

Obican covek nece tek tako drkati na slike zena iz busa.
Slika paradajza nije tu da nahrani tvoj stomak, ali slika ili snimak gole ribe koja radi svasta ti itekako hrani mnogo toga. Posebno ako se nadas da ces dobiti jos vise, pa onda i platis.

Ti koristis usluge na Onlyfansu, pa sad ne bi da ispadne da koritis usluge prostitutki? Jel to u pitanju?
Radi sta hoces, ali nemoj izvrtati ocigledno. Jjebiga, bas se pravis lud.

Back