OnlyFans je dokaz da žene nemaju problem da budu seksualni objekat ako im se za to plati

Ne znam za O.F. alipre desetak godina razgovarala sam na temu sa dve prijateljice da li bi se slikale za Plyboy?
I bile smo blizu da bi se slikale za izdanje u nekoj drugoj zemlji. (Naravno tada bi nam to hranilo ego da ispunjavamo stsndsrde da se pojavimo u tom časopisu)

Evo sada dok kuckam razmisljam i ne bih se snimala za O.F. ali mislim da to nije nesto stasno. Ima toliko više padova u društvu i šire...

Ne znam za O.F. alipre desetak godina razgovarala sam na temu sa dve prijateljice da li bi se slikale za Plyboy?
I bile smo blizu da bi se slikale za izdanje u nekoj drugoj zemlji. (Naravno tada bi nam to hranilo ego da ispunjavamo stsndsrde da se pojavimo u tom časopisu)

Evo sada dok kuckam razmisljam i ne bih se snimala za O.F. ali mislim da to nije nesto stasno. Ima toliko više padova u društvu i šire...
Ima,da kopas kukuruz ,kupus ili neku sličnu poljoprivrednu kulturu.
Još bolje da snimas only fans ako se tako zove na njivi dok kopas.

Svi vole da budu seksualni objekat, pa i sve zene, ali kad? Pa kad su sa pravom osobom u krevetu(a da za zenu budes prava osoba cesto su potrebni ljudski kvaliteti), pa onda u tom krevetu u toku seksualnog cina svaka zena moze doci u stanje da zeli da bude seksualni objekat koji koristis, kao i svaki muskarac...Preda se cela...U tom smislu, eto zeli...
Сексуални објекат је пејокартивни израз којим се означава особа чија је једини квалитет, и самим тим вредност, то што има сексуално привлачно тело.

To se vidi i bez only fansa....to je prirodno da budu objekti...mnogo vise nego da budu subjekti....

Ali hajd da ne cepidlacimo oko teme...
A sto uopste neko misli da zene ne vole da budu seksualni objekti....taj nije cist...

Svaki put kad sam samo ljubavni objekat, zenske me spuste nazad, da budem i seksualni objekat...to im je podrazumevano stanje, ne mogu one drugacije a kazem ne bi bilo ni zdravo...

Back