Nona2
Poznat
- Poruka
- 9.030
a dobro ne znam za te opcije, ipak si upućeniji od meneSnimak seksualnog odnosa nije prodavanje tela?Ili uživo sex pred kamerom?

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
a dobro ne znam za te opcije, ipak si upućeniji od meneSnimak seksualnog odnosa nije prodavanje tela?Ili uživo sex pred kamerom?
Hvale se i reklamiraju po Facebooku i Instagramu.a dobro ne znam za te opcije, ipak si upućeniji od mene![]()
meni zaista nikad nije izašla nijedna njihova reklama u životuHvale se i reklamiraju po Facebooku i Instagramu.
A čujmeni zaista nikad nije izašla nijedna njihova reklama u životu
to nešto govori o tvojoj search istoriji![]()
Kazi lepo *****Po meni je OnlyFans odlican projekat - zene koje bi i ovako radile za makroe
ili za sponzore, mogu to raditi legalno online od kuce i biti svoje gazdarice
New Age Whore Freelancer!
Ovo je tacno na vise nivoa.Džaba vam što stajete "u odbranu" žena kada je baš to razlog zašto ih nemate
vidis, nije mi ovo palo na pamet dok nisam procitao tvoj komentar. Sada i ja mrzim zene.................pa ti sad proceni ko navodi publiku da mrzi zene, ti ili postavljac teme.Još jedna tema protiv žena, koliko mrziš žene to nije normalno.
sigurna sam i one tebevidis, nije mi ovo palo na pamet dok nisam procitao tvoj komentar. Sada i ja mrzim zene.................pa ti sad proceni ko navodi publiku da mrzi zene, ti ili postavljac teme.
procitaj i drugi deo mog komentara.sigurna sam i one tebe
jesam ali nisam mogla da odolimprocitaj i drugi deo mog komentara.
izvini, nisam ukapirao odmah.sigurna sam i one tebe
Ima,da kopas kukuruz ,kupus ili neku sličnu poljoprivrednu kulturu.Ne znam za O.F. alipre desetak godina razgovarala sam na temu sa dve prijateljice da li bi se slikale za Plyboy?
I bile smo blizu da bi se slikale za izdanje u nekoj drugoj zemlji. (Naravno tada bi nam to hranilo ego da ispunjavamo stsndsrde da se pojavimo u tom časopisu)
Evo sada dok kuckam razmisljam i ne bih se snimala za O.F. ali mislim da to nije nesto stasno. Ima toliko više padova u društvu i šire...
Сексуални објекат је пејокартивни израз којим се означава особа чија је једини квалитет, и самим тим вредност, то што има сексуално привлачно тело.Svi vole da budu seksualni objekat, pa i sve zene, ali kad? Pa kad su sa pravom osobom u krevetu(a da za zenu budes prava osoba cesto su potrebni ljudski kvaliteti), pa onda u tom krevetu u toku seksualnog cina svaka zena moze doci u stanje da zeli da bude seksualni objekat koji koristis, kao i svaki muskarac...Preda se cela...U tom smislu, eto zeli...
vidis, nije mi ovo palo na pamet dok nisam procitao tvoj komentar. Sada i ja mrzim zene.................pa ti sad proceni ko navodi publiku da mrzi zene, ti ili postavljac teme.