Che_Anarki
Aktivan član
- Poruka
- 1.966
Nije sve jedno. . .
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Naravno da nije. . . Moras biti dosledna u pisanju. . .+UNHOLY GATES OF MIDIAN+:pa nema veze s tobom sigurno . . .
... ili . . . zar nije svejedno... ?
Bas si okrutna. . . Jadna tetkica. . . Sad u ovom casu ti njoj da trazis da ti kupi baterije. . .+UNHOLY GATES OF MIDIAN+:ma otkud meni pare za baterije . . . jedino ako se neko ovde seti da kupi...reci cu tetki...
Niko ti ne kaze. . . Mi ti pisemo+UNHOLY GATES OF MIDIAN+:ko kaze...
Pa da prodje ko Del-Boy kada je poslao deku da kupi kanarinca Denzilu i njegovoj zeniChe_Anarki:Kupi novu. . .
+UNHOLY GATES OF MIDIAN+:nemate ni malo osecanja...kakva nova nikad to nece biti isto...i papagaji su nam pomrli...i sve ribice...kuku!!!
Pa sa cime si ih ti to ranila?+UNHOLY GATES OF MIDIAN+:nemate ni malo osecanja...kakva nova nikad to nece biti isto...i papagaji su nam pomrli...i sve ribice...kuku!!!
Che_Anarki:NEmoj tako. Meni su dva macka uginula. A sve macke sam dao. I dva papagaja i jedan kanarinac. A i jedna kornjaca.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Kmeeee
I wont my kitty back.
. . .:Pa sa cime si ih ti to ranila?
Ja sam isto imao ribice+UNHOLY GATES OF MIDIAN+:pa dobro,ribice su umrle jos u proslom stanu...zapravo sve ih je pojela jedna velika riba...lepo su mi rekli da je stavim u poseban akvarijum,a ja reko necu,zao mi da bude sama,i u toku par noci,sve ih pojela(ja tek posle primetila),na kraju i sama crkla(overdose) ...ma nisu za mene kucni "ljubimci"...
redrighthand:kao što je i g.Nick Drake,prelepi cvet..
Summer was gone and the heat died down
And Autumn reached for her golden crown
I looked behind as I heard a sigh
But this was the time of no reply.
The sun went down and the crowd went home
I was left by the roadside all alone
I turned to speak as they went by
But this was the time of no reply.
The time of no reply is calling me to stay
There is no hello and no goodbye
To leave there is no way.
The trees on the hill had nothing to say