Only in Serbia: Svečano otvorili pešački prelaz

Је ли одобрила меродавна градска власт, јел' се сликао "президент оф Вождовац" .....а ти нам скрећеш на страну, па не
тражимо ми ПОСТУПАК ЗА ОДОБРЕЊЕ ОБЕЛЕЖАВАЊА ПЕШАЧКИХ ПРЕЛАЗА на улицама Београда...!?

aha, a vi ste za nemerodavnu vlast i brisanje pesackih prelaza,

bas vas je zablentavio bljic, aman dozovite se dok niste skroz onako ...fijuuuu

a pecat? pardon vrpca?

presecanje-vrpce-.jpg

Ovo ko Cedina zebra, onomad...

Samo sto onda nije bilo svecanog otvaranja.

Ма не могу се мерити те две ствари, оно је био чист безобразлук, осионост, бахатост, док сликање и постављање на Твитер офарбаног пешачког прелаза је ... не могу да докучим шта је то, можда исто једна врста безобразлука још гора, јер нас ваљда сматрају нижим бићима који немају капацитета да то схвате :rtfm:

Ма не могу се мерити те две ствари, оно је био чист безобразлук, осионост, бахатост, док сликање и постављање на Твитер офарбаног пешачког прелаза је ... не могу да докучим шта је то, можда исто једна врста безобразлука још гора, јер нас ваљда сматрају нижим бићима који немају капацитета да то схвате :rtfm:

Onaj prelaz nije imao svecano otvaranje a ovaj jeste.

Ja mislim da ovi zaslužuju još jedan mandat :super:

Sa ovakvim novinama i ovakvim "kritikama vlasti" vladace ona jos dugo.

Nigde se ne vidi da je bilo "svecanog otvaranja" bar sa slike vec 2-3 coveka, ali ipak to ne smeta da se paznja skrece na takve stvari, a i Tviter nije neka "referenca" da bi se pak slike sa njega uzimale kao nesto vazno.

Obican spin i jeftin "senzacionalizam" ravan psihologiji gledalista "Parova".

Ovo ko Cedina zebra, onomad...

Sa ovakvim novinama i ovakvim "kritikama vlasti" vladace ona jos dugo.

Nigde se ne vidi da je bilo "svecanog otvaranja" bar sa slike vec 2-3 coveka, ali ipak to ne smeta da se paznja skrece na takve stvari, a i Tviter nije neka "referenca" da bi se pak slike sa njega uzimale kao nesto vazno.

Obican spin i jeftin "senzacionalizam" ravan psihologiji gledalista "Parova".

Па није Блиц то сликао и објавио, већ се кретен похвалио на Твитеру успеху своје владавине, а Блиц је то пренео :rtfm: Друго је питање зашто тај Блиц није сличне будалаштине претходне власти објављивао али за мене као грађанина је то у садашњем тренутку потпуно ирелевантно, садашња власт интересује ме само садашња критика као и похвала :think:

Back