Only for women

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Samantha Jouns:
Ajd ajd,....nemoj sad tako....pajesi li nam svima pokazao kakav je tvoj tuki u avataru pre per nedelja,...takve stvari se ne zaboravljaju :D:D:D:D:D:D
`

Ma moj je organ sasvim prosecan, ali sudeci po forumu zenam uopste nije bitno koliki je kur...c i kakav, a o keshu da ne govorim, nego nesto sasvim trece, a ...Znamo da niej tako.

Sasvim je normalno da ribe piskaju firnaj za kesh ILI na dobru i veliku tuki, ....

Aleksej_BASO:
`

Ma moj je organ sasvim prosecan, ali sudeci po forumu zenam uopste nije bitno koliki je kur...c i kakav, a o keshu da ne govorim, nego nesto sasvim trece, a ...Znamo da niej tako.

Sasvim je normalno da ribe piskaju firnaj za kesh ILI na dobru i veliku tuki, ....
Ma sve je to ok, ali često samo s početka. I ti zabalaviš kada vidiš odličnu devojku koja odlično građena, ali kasnije može da se ispostavi da hoće život da ti izgricka, i šta imaš od toga?

Ma,nije toliko ni do velichine... Bitno je da zna shta radi,da zna gde treba da te dodirne,kako,da ljubi,mazi...i ostale tehnichke stvari.... Dzaba mu obdarenost ako ne zna da je iskoristi,mislim ako je suvishe grub ili suvishe nezhan (zavisi od ukusa) ili ...E sad! Nisam bash uspela da objasnim,ali ko razume shvatice! :lol: :lol:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back