Only fools and horses :)

shto mrzim vas sa glupim smislom za humor, pa to ti je. to uopshte nisam pitao, i taj tvoj odgovor se smatra za offtopic, shto rade nekulturni ljudi na internetu.

ako znash odgovor, reci, ako ne znash, idi na neku temu o jeleni karleushi, verujem da tamo imash podosta znanja i materije za diskusiju.

Nisam davao odgovor na tvoje pitanje, ali ajde eto kada tražiš odgovor, da ti odgovorim. :D
To nije humor, to je naša realnost, jer 80% ljudi ima takvo mišljenje, nažalost. Svaka čast VW-u i Golf-u 2 ali da smo u 1995. godini, a pošto smo u 2010. on nema šta da se poredi sa novima autima i nema osnove da bude skuplji u odnosu na auto star 7-8 godina.

A što se tiče Karleuše, to me ne zanima, ni slične stvari farma, veliki brat i ostale budalaštine. ;)

Poslednja izmena:
opet promena plana :)

uzeo sam za mamu jarisa, nashao sam i ATV motorche za vozikanje, jos svoja kola, ocu da mi date savet:

neshto bash ne volim onog fijata, ali mi uleteo dil opasan -

caletov prijatelj, ima Stilo 2003, 1.9jtd, koji je bombona. pritom - taj je duzan ocu soma evra, a auto bi u prebijanju dugova cenio 3500, znachi da mu dam josh 2500.

valja li stilo, u pogledu nekog dugorochnog reshenja ? ima li vas koji ga terate ? cenim da bi ga sigurno vozio jedno bar 3 godine, pritom je gospodin koji ga iam picajzla, znamo ga dugo vremena.

Moj ti je savet da ga kupis jer ces ustanoviti da je JTD motor nesto najbolje u zadnjih 10 godina sto je auto industrija izbacila a druga stvar je sto taj stilo realno vredi vise tj. oko 4200 eura tako da mozes ako ti se ne svidi i da zaradis.:)

Back