Umri_muski
Legenda
- Poruka
- 72.410
Dakle ja sam los za ove stvari kad mi treba, a odlican sam ovako kad sam veverica pa vrlsljajuci po pirateriji ili netu nadjem tako jake i dobre sajtove, ali sad kad treba, i kad mi je krvnik maznuo usb sa licnim dokumentima i linkovima pa i sa linkovima za to , a treba mi , hajde da vidimo sta vi koristite , siguran sam da imate i vi neke slicne potrebe i nasli ste neke programe....moze i AI potpomognute..
Dakle ili online web sajt , bez registracije i bez placanja...koji
prepoznaje snimljev mpa , mp4 mp3, wav, humlanje i mumlanje, zvizdukanje, ali da ste ga probali , ne ovo sto pricaju i skidaju zvezde sa neba pa ne moze da mi prepozna snimljen u realnom shumu prodavnice snimak..
Zatim pretvaranje melodije u midi , tj u notni zapis, bilo da je software, za instaliranje, to moze i da se placa, i da je krakovan, , ili da je online,
Sve sto moze da prepozna melodiju (to sam tako uspesno radio pre 20 godina) instumental ili pesmu , naglasak na instrumental...
Dakle ili online web sajt , bez registracije i bez placanja...koji
prepoznaje snimljev mpa , mp4 mp3, wav, humlanje i mumlanje, zvizdukanje, ali da ste ga probali , ne ovo sto pricaju i skidaju zvezde sa neba pa ne moze da mi prepozna snimljen u realnom shumu prodavnice snimak..
Zatim pretvaranje melodije u midi , tj u notni zapis, bilo da je software, za instaliranje, to moze i da se placa, i da je krakovan, , ili da je online,
Sve sto moze da prepozna melodiju (to sam tako uspesno radio pre 20 godina) instumental ili pesmu , naglasak na instrumental...