Online, web, software za prepoznavanje melodije, pesme, pretvaranje u notni zapis tj u midi

Umri_muski

Legenda
Poruka
72.410
Dakle ja sam los za ove stvari kad mi treba, a odlican sam ovako kad sam veverica pa vrlsljajuci po pirateriji ili netu nadjem tako jake i dobre sajtove, ali sad kad treba, i kad mi je krvnik maznuo usb sa licnim dokumentima i linkovima pa i sa linkovima za to , a treba mi , hajde da vidimo sta vi koristite , siguran sam da imate i vi neke slicne potrebe i nasli ste neke programe....moze i AI potpomognute..

Dakle ili online web sajt , bez registracije i bez placanja...koji

prepoznaje snimljev mpa , mp4 mp3, wav, humlanje i mumlanje, zvizdukanje, ali da ste ga probali , ne ovo sto pricaju i skidaju zvezde sa neba pa ne moze da mi prepozna snimljen u realnom shumu prodavnice snimak..

Zatim pretvaranje melodije u midi , tj u notni zapis, bilo da je software, za instaliranje, to moze i da se placa, i da je krakovan, , ili da je online,

Sve sto moze da prepozna melodiju (to sam tako uspesno radio pre 20 godina) instumental ili pesmu , naglasak na instrumental...

Dakle ja sam los za ove stvari kad mi treba, a odlican sam ovako kad sam veverica pa vrlsljajuci po pirateriji ili netu nadjem tako jake i dobre sajtove, ali sad kad treba, i kad mi je krvnik maznuo usb sa licnim dokumentima i linkovima pa i sa linkovima za to , a treba mi , hajde da vidimo sta vi koristite , siguran sam da imate i vi neke slicne potrebe i nasli ste neke programe....moze i AI potpomognute..

Dakle ili online web sajt , bez registracije i bez placanja...koji

prepoznaje snimljev mpa , mp4 mp3, wav, humlanje i mumlanje, zvizdukanje, ali da ste ga probali , ne ovo sto pricaju i skidaju zvezde sa neba pa ne moze da mi prepozna snimljen u realnom shumu prodavnice snimak..

Zatim pretvaranje melodije u midi , tj u notni zapis, bilo da je software, za instaliranje, to moze i da se placa, i da je krakovan, , ili da je online,

Sve sto moze da prepozna melodiju (to sam tako uspesno radio pre 20 godina) instumental ili pesmu , naglasak na instrumental...
Koristim Shazam na telefonu,za prepoznavanje muzike,ali prepoznaje samo originale,a prepeve ne.

Iskren da budem otkad sam video da mi neke app ostaju ukljucene na zvuk i kad nisu aktivne nego se prebace u neki deamon mod, a ja nemam pojma sta se sve moze i kako je gde, izbegavam da ista instaliram na mobilnom....zamisli osim jedne igrice, samo jedne...i to zato sto je totalno suprotna od svih danasnjih igara, dugo im traje razvoj, imaju tim od 12 ljudi , uvek nude da zadrzis stare opcije, i prave igre koje nisu direktni pvp , tj borba igraca nego ti igras svoju igru , a postoje tri razlicite tacke gde mozes da uporedis svoj napredak sa napretkom drugih , i to je to ...,

Sto je meni zanimljiv koncept igre, nemas direktno krljanje igraca, nego samo imas posebno osmisljene duele, zadatke, turnire, gde se vidi koliko ti je mocna infrastruktura u odnosu na druge igrace...pa se tu vidi licni napredak, ali nema borbe i unistenja drugog igraca...i svuda mi je iskljucen i zvuk , to moze na samsungu , i kamera, a da ostane ukljuceno zvono...

Back