ONLINE Studije

• Začetnik teme Začetnik teme herrr
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

herrr

Zainteresovan član
Poruka
230
Molim sve one koji imaju iskustva sa ovakvim nacinom studiranja da iznesu svoje misljenje.
Jako sam zainteresovan za ovakav nacin studija ali mi se cini da to kod nas u Srbiji nikako nije zazivelo.
Interesuje me smer Marketinga, molim za savet gde bi mogao da upisem ovaj smer i online da ga studiram.
Privatni, drzavni fakulteti, univerziteti u bivsim republikama SFRJ - Slovenija i sl. Samo je bitno da
je realno moguce i izvodljivo, verifikovano i priznto.

Hvala.

Molim sve one koji imaju iskustva sa ovakvim nacinom studiranja da iznesu svoje misljenje.
Jako sam zainteresovan za ovakav nacin studija ali mi se cini da to kod nas u Srbiji nikako nije zazivelo.
Interesuje me smer Marketinga, molim za savet gde bi mogao da upisem ovaj smer i online da ga studiram.
Privatni, drzavni fakulteti, univerziteti u bivsim republikama SFRJ - Slovenija i sl. Samo je bitno da
je realno moguce i izvodljivo, verifikovano i priznto.

Hvala.

Studiranje se odvija na taj nacin sto ispit pripremas preko interneta (komuniciras sa profesorima, skidas materijal za nastavu.....) Samo, za ispit moras da dodjes u skolu i da polazes. Takve studije organizuju Beogradski i Suboticki ekonomski fakultet, Beogradska poslovna skola. Za privatne nemam informaciju.

Beograd

http://www.ekof.bg.ac.yu/studije/stnd.php

Subotica

http://kruska.eccf.su.ac.yu/moodle/

sead_man, hvala na odgovoru. Voleo bih i iskustva u pogledu izbora fakulteta po nivou sticanja znanja i priznatosti.
Pisao sam mailove ljudima na Beogradskoj Poslovnoj skoli ali izgleda da kod njih ta online varijanta i ne funkcionise bas najbolje. Ne znam kako je na ekonomskom??? A muci me i pitanje priznatosti privatnih fakulteta?

sead_man, hvala na odgovoru. Voleo bih i iskustva u pogledu izbora fakulteta po nivou sticanja znanja i priznatosti.
Pisao sam mailove ljudima na Beogradskoj Poslovnoj skoli ali izgleda da kod njih ta online varijanta i ne funkcionise bas najbolje. Ne znam kako je na ekonomskom??? A muci me i pitanje priznatosti privatnih fakulteta?

studijenadaljinu@one.ekof.bg.ac.yu
Pitaj beogradjane, cuo sam da je laksi od Subotickog.
Priznati su naravno i Suboticki i Beogradski.
Ali, je licno smatram da je to najbolje organizovano na Subotickom posto su prvi usli u sve to, tako da verovatno imaju vise iskustva i stigli su da isprave pocetnicke greske.

Retko koji privatni je priznat kod poslodavca. Ako vec radis onda ce ti mozda i priznati privatni, a ako ocekujes da nadjes prvo zaposlenje sa privatnim icice malo teze, sto naravno ne znaci da neces uspeti da se zaposlis.

Ja sam upisala fakultet koji omogucava studiranje na daljinu tj.putem interneta i smatram da je to odlican izbor za svakoga ko nema vremena da studira na klasican nacin. Na mom fakultetu taj program je akreditovan i sto posto priznat od strane buducih poslodavaca . Imaju najpovoljnije uslove a godisnja skolarina kosta 1200 evra s tim da nema nikakvih drugih troskova. U pitanju je R&B college. Pogledajte! :)

molim vas INFORMISANA da meni pojasnite da li se moze polagati ispiti preko interneta na tom vasem fakultetu tj, da li je neophodno prisustvo i koliko to sve kosta..hvala mnogo molim odg...ja sam iz bosne

Back