Online škola borilačkih veština i sportova - sugestije,pitanja, predlozi, chat...

Svaka cast druze na temi, bilo je i vreme da ovako nesto imamo i mi Srbi a ne da trazimo na youtubu i ostalim sajtovima, nadam se ce saznati za temu "Online skola borilackih vestina" i samim tim doprineti ucenje bv za one kao sto kazes koji bi hteli da treniraju bv ali nemaju u svom gradu gde, evo recimo ja, ja hocu ving chun ali nema te bv u Subotici.
Sto se tice trenera kojima "otimas" musterije neka nebrinu novac je ostao za njih, i dobro kazes bolje ista nego nista.
P.s
Ne mogu da gledam video *** koji si postavio, preko moba sam...

Tekst koji je uvod u Duletovu školu boksa je preuzet sa www.borenje.info rekao bih, i to ne kompletan http://www.borenje.info/licnosti/instruktori-i-treneri/dusan-jakovljevic.html

A na tom sajtu isto tako u pravilima ponašanja stoji: "Poštujte naša autorska prava. Sadržaj autorski objavljen na ovom sajtu dozvoljeno je kopirati i koristiti na drugom mestu samo uz jasno navođenje izvora i ubacivanja web adrese www.borenje.info."

Kao što sam već rekao, svaka čast na trudu i bilo bi lepo da se poštuju autorska prava. Naravno, nije obavezno :-)

Pozdrav i srećan rad!

Back