Online škola borilačkih veština i sportova : MMA (Mixed Martial Arts)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

bRu zLi

Poznat
Poruka
9.401
Dragi ljubitelji borilackih vestina otvaram ovu temu kao samo jednu u nizu tema koje ce se baviti tematikom online skola borilackih vestina.....

Mnogi od vas IMAJU ZELJU DA TRENIRAJU ali nazalost nije uvek jednostavno ostvariti svoje snove.....

Nekada bas vasa zeljena borilacka vestina/sport ne postoji u vasem gradu, zivi se u Srbiji pa neki od nas i ne mogu da priuste clanarine za treniranje, neki sportovi/vestine su prepunjeni pa nema mesta za vas - njima nije cilj da imaju sto vise ucenika i da ih sisaju nego da imaju tacno onoliko ucenika koliko su u mogucnosti da svima podele ravnomerno paznju bez narusavanja kvaliteta i kvantiteta treninga...

Iz ovog razloga resio sam da otvorim FORUM KRSTARICA ONLINE SKOLE BORILACKIH VESTINA !

Zivimo u 21.veku ! Danas je informacija na dohvat ruke..Sve se za nekoliko klikova moze proveriti, locirati, indentifikovati i saznati....
Proslo je vreme nekqakvih misticnih masjtora koji ispredaju razne price a vi ih gledate kao tele u sarena vrata jer nemate to gde da proverite....

Danas je moguce permanentno obrazovanje coveka dok j ziv putem elektronskih medija....

Zato sam resio da otvorim nekoliko ovakvih tema a nadam se da ce uskoro administrator ovo sve staviti u poseban podforum koji ce obuhvatati samo teme Online skole borilackih vestina.....

Cilj mi je da neko ko zeli nesto da trenira moze ovde da nadje korisne informacije korak po korak, i da sam kuci uvezbava to ili sam sa partnerom gledajuci video snimke te namene (instrukcioni video snimci) citajuci tekstove i gledajuci slike!

Ok znam da ce sad dezurni hejteri i neki ljuti treneri kojima ovime oduzimam musterije reci da je sve to dzabe i da treba da se ode u salu kod "pravog" trenera ali bolje ISTA NEGO NISTA! A i ti treneri nisu specijalno samo zato sto su uzivo ako nisu strucni a slozicete se da ih danas ima vise nego ikada.....
Na svakom cosku po neki "strucnjak", "majstor", "trener" i svi oni misle da su najbolji i nepobedivi....

Eto toliko za pocetak...Prva skola borilackih vestina je MMA, a zatim ce uslediti skola Boksa...

Molim moderatore da posle postavljanja skole ovu temu ociste od mogucih komentara i da je zakljucaju kako bi bila jedna velika jesgrovita celina isciscena bespotrebnih komentara....Otvoricemo i Chat temu u kojoj mozemo da diskutujemo o "ONLINE SKOLI BORILACKIH VESTINA"

Pocinjemo sa MMA skolom!

Pred vama su instrukcioni video klipovi Kaizen MMA Akademije!

Sve pohvale za ovu akademiju, ovo su momci uradili za dzabe - I naravno dobili su veliku nagradu za ovo : "Puno novih ucenika, prepunjeni termini i veliko interesovanje. kao nazalost i veliki broj razocaranih ljudi koji se nisu upisali na vreme pa za sada nema mesta za njih u akademiji"

Ovo je samo dobar primer za sve ostale trenere KAKO NESTO I BESPLATNO MOZE i te kako da se isplati i da ne treba sve zivo unovcavati pa cak i vazduh koji se dise....

Narod za neko pozrtvovanje i trud uzvraca uslugu! :ok:

Predlazem vam da posetite sajt Kaizen MMA akademije i da se prijavite ZA POTPUNO BESPLATAN DVD - MMA INSTRUKCIONI DVD....

Mozete cak i da mesec dana dzabe trenirate da vidite da li je to za vas....

Stvarno svaka cast jos jednom!

Sajt je:
www.kaizen-mma.com/
sa desne strane potrazite:
BESPLATNI "KAKO SAVLADATI MMA" VIDEO

Pocnije online skola u sledecem mom postu:

3.
Video br.3 - Zalazenje iza ledja i zavrsnica
polugom ili davljenjem - Back Attacks: RNC & Armbar :

Zalazenje iza ledja protivnika je jedna
od najvaznijih vestina koja nam je potrebna
ukoliko vezbamo BJJ, Grappling ili MMA.

U danasnjem videu videcete kako mi to radimo u
Kaizenu, kao i 3 opcije kada dodjemo protivniku
iza ledja. Zapravo pomenucemo vise opcija ali
cemo se koncentrisati na 3 resenja u toj situaciji:

2 nacina da dodjemo do davljenja i
1 nacin da dodjemo do poluge

================================================== ========

7.

Video 7 - Barsagar (malo znano bacanje):

Ovo je poslednji video u "Kako Savladati MMA"
Instrukcionalu i nadamo se da su Vam se
dopali nasi video snimci.

U videu br.7 obradicemo malo znano bacanje
"Barsagar". Cesto ga mesaju sa double leg-om
i iako na prvi pogled deluje isto, postoje
znacajne razlike.

Kao i u ostalim videima, obradicemo ne samo
mehaniku bacanja, vec i pripremu sa udarcima
kao i vezbanje u pokretu i kroz boks.

Pripremamo jos snimaka za Vas, i uskoro cete imati
priliku da vidite kako izgledaju sparinzi i
generalno treninzi u Kaizenu.

Ukoliko postoji neka tehnika koju biste zeleli
da Vam prikazemo, pisite nam na info@kaizenmma.com
i potrudicemo se da Vam izadjemo u susret.

TO JE TO LJUDI ZA SADA - DOK NE SAKUPIM JOS INSTRUKCIONIH VIDEO KLIPOVA PREVASHODNO NA MATERNJEM JEZIKU PA ONDA I NA ENGLESKOM OVA TEMA CE BITI ZAKLJUCANA, A OTKLJUCAVACE SE SAMO DA SE UBACE NOVI INSTRUKCIONI VIDEO SNIMCI!

SVE VASE PRIMEDBE, SUGESTIJE, PITANJA MOZETE POSTAVITI NA TEMI:

Online škola borilačkih veština i sportova - sugestije,pitanja, predlozi, chat...
http://forum.krstarica.com/showthre...anja-predlozi-chat...?p=17096224#post17096224

Molim da ljudi ne pisu na ovoj temi uskoro ce je supermoderator zakljucati dok ne stigne nov materijal...

Poslednja izmena od moderatora:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back