Online shoping

• Začetnik teme Začetnik teme cocta
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
imam jos nesto polovne garderobe da utopim. to sve ide za 100-200-300 kinti, samo da se oslobodim. kaputic c&a plus size ce ici za 500 -800 na jesen, i to plus size kaputic. nemam ja zivaca za garderobu.

- - - - - - - - - -

obuca je ekstrica, od toga ide zarada. narocito ako se nabave veliki brojevi i zenski i muski, znaci van standarda koji se prodaje u srbiji.

Torbe :D ? E to je vec nesto sto bih i kupila na taj on line nacin. Do sada su to bile jedna knjiga i jedan kristalcic. Naravno pratila stranice na fb citajuci te neke citate sto se knjige tice i gledajuci fotografije tog nekog nakita i tih kamencica. Oba iskustva pozitivna. Sto se tice garderobe ostajem pri onom nikad nisam i nikad i necu.

Super, pokazi nam kad zavrsis.

Sto se tice velicina, ja nikad ne gledam mere i ne merim, ko ce da se smara sa time.
Ali je super ako ima komentar- true to size, runs small, runs big itd. Onda znas koji broj ti treba, ako si izmedju.

Hoću, naravno.
Pogledala sam nekoliko stranih online shopova koje ste mi predložili, izlgedaju ekstra. Na teritoriji Srbije ne znam da ima nešto slično. Domaći brendovi koji prodaju online na primer PS i Legend nisu toliko operativni kao strani.
Za početak ću se držati jednostavnijeg modela. Veličine moram precizno istaći, jer većina ljudi i ima problem sa kupovinom preko interneta upravo zbog toga.
Ja često kupujem neke krpice online, retko sam imala problema sa veličinom, ali ni nemam neku komplikovanu građu.
Dešavalo mi se da poručim veš od istog proizvođača i da veličine ne budu kao prethodni put.

- - - - - - - - - -

Torbe :D ? E to je vec nesto sto bih i kupila na taj on line nacin. Do sada su to bile jedna knjiga i jedan kristalcic. Naravno pratila stranice na fb citajuci te neke citate sto se knjige tice i gledajuci fotografije tog nekog nakita i tih kamencica. Oba iskustva pozitivna. Sto se tice garderobe ostajem pri onom nikad nisam i nikad i necu.

Ma ima da padneš na mom shopu :mrgreen:

Hoću, naravno.
Pogledala sam nekoliko stranih online shopova koje ste mi predložili, izlgedaju ekstra. Na teritoriji Srbije ne znam da ima nešto slično. Domaći brendovi koji prodaju online na primer PS i Legend nisu toliko operativni kao strani.
Za početak ću se držati jednostavnijeg modela. Veličine moram precizno istaći, jer većina ljudi i ima problem sa kupovinom preko interneta upravo zbog toga.
Ja često kupujem neke krpice online, retko sam imala problema sa veličinom, ali ni nemam neku komplikovanu građu.
Dešavalo mi se da poručim veš od istog proizvođača i da veličine ne budu kao prethodni put.

- - - - - - - - - -

Ma ima da padneš na mom shopu :mrgreen:

Covek kad bi znao gde ce da padne on bi seo :D

Ne kupujem garderobu online samo karte ili nešto tog tipa
Zašto?
Zato što moram da probam da mi to dobro stoji moram da vidim uživo kako izgleda i najvažnije da tu stvar osetim da li mi cuci ili ne uz ono što inače nosim kad se pogledam u tome

- - - - - - - - - -

Protivnik sam online kupovine generalno jer verujem da sve treba probati pa tek onda kupiti (odeća obuća nakit naočare torbe i sl)

Ja sam pre 20 dana narucila papuče iz Grcke. Zamolila sam da mi stignu do 20,07. Dva puta sam pisala toj firmi da vidim šta se dešava sa porudžbinom, dobila sam mailom
Sve uredno o uplati, broj porudžbine itd...
juče mi napisu da su poslate i da ispratim preko broja u UPS-u.
Kažu stiglo, ide na carinu... jbte...
tip sa carine traži pet papira kojekakvih da popunim i skeniram, pošaljem pa da danas udje u proceduru i valjda bude danas i gotovo uz malo sreće. Carina 30% od fakturisane vrednosti...
dopisujem se celo jutro sa špedicijom valjda, pokusavam da ga sarmiram da mi završe jer mi te papuče posle mora uopšte ne trebaju..
Znaci sada sam nešto porucila i nikad više...

jbte da ti opropaste letovanje cc
ja vracam blender posle godinu i po koriscenja,nema popravke ko ih iebe oni ce mi kazu da ne moze kikiriki puter se pravi,videcu pare da daju da mi ne salju isti

Žene, da li kupujete garderobu preko interneta?

Ako DA, koji su parametri važni da se odlučite za baš taj sajt i baš tu garderobu? (Lepa slika, pouzdan sajt, precizno istaknute mere... nešto peto)
Ako NE, zašto ne? Šta bi Vas ubedilo da kupite?

Radoznalost čisto poslovne prirode :manikir:

Potrebna pomoć oko nekih završnih detalja ONLINE SHOPA, pa da čujem šta kažu žene sa Krste,

Retko kupujem odeću preko neta. Retko kupujem načelno govoreći pa kada kupim volim da probam i da mi se svidi.
Uzimam knjige za malog, igračke i sitnice koje nam trebaju a parametar je da mi je firma poznata i da znam sta otprilike mogu da očekujem.

Meni je najskuplja bačena para, ma koliko mala bila, pa te primamljive ponude i online snizenja neretko izbegnem. Ako nešto kupim i ne koristim ga posle ja sam u minusu pa i dzaba da ga daju, jede mi prostor a isuviše sam lenja za vraćanje, reklamacije i sve tome slično.

Back