Online shoping

• Začetnik teme Začetnik teme cocta
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

cocta

Primećen član
Poruka
729
Žene, da li kupujete garderobu preko interneta?

Ako DA, koji su parametri važni da se odlučite za baš taj sajt i baš tu garderobu? (Lepa slika, pouzdan sajt, precizno istaknute mere... nešto peto)
Ako NE, zašto ne? Šta bi Vas ubedilo da kupite?

Radoznalost čisto poslovne prirode :manikir:

Potrebna pomoć oko nekih završnih detalja ONLINE SHOPA, pa da čujem šta kažu žene sa Krste,

Lepa slika, vrlo vazno da ima snimak da se vidi, beplatna dostava i vracanje (najbolje godisnja pretplata), detalji o proizvodu, online chat za eventulna pitanja, lepa preglednost sajta, mogucnost da se sacuvaju omiljeni proizvodi- lajkuju, bezbedno placanje, prosto i jednostano vracanje para

Lepa slika, vrlo vazno da ima snimak da se vidi, beplatna dostava i vracanje (najbolje godisnja pretplata), detalji o proizvodu, online chat za eventulna pitanja, lepa preglednost sajta, mogucnost da se sacuvaju omiljeni proizvodi- lajkuju, bezbedno placanje, prosto i jednostano vracanje para

:ok: hvala Trojo

- - - - - - - - - -

bolje preko neta moze lakse da se vrati
Hvala ženo :D

Kako god se osećaš danas :cvet:

- - - - - - - - - -

Ne kupujem odeću preko interneta jer ne postoje univerzalne veličine.
Ja u garderobi imam veličine od S do L tj. od 36 do 42.
Danas se te veličine određuju nasumično i definitivno mora da se proba svaki komad odeće.

U slučaju da kod opisa proizvoda stoji na primer XL veličina, ramena 80cm, dužina rukava 64... Nema prostora za dilemu u vezi veličine.
Mene više muči pitanje kako dočarati kvalitet materijala, da bi se opravdala visoka cena.

Kako god se osećaš danas :cvet:

- - - - - - - - - -

U slučaju da kod opisa proizvoda stoji na primer XL veličina, ramena 80cm, dužina rukava 64... Nema prostora za dilemu u vezi veličine.
Mene više muči pitanje kako dočarati kvalitet materijala, da bi se opravdala visoka cena.

Imas i muskarce koji kupuju preko interneta.
Inace te mere AKO SE PRATE su pokazatelj.Godinama sam radio sa obucom (firmiranom,legalnom) i znam da su mere napisane ( u mm) uvek iste.A sam kalup se razlikuje i do 2 broja (14mm).
Tako da precizne mere koje da proizvodjac su ponekad neprecizne do bola.
Ja kad neso kupujem,prvo probunarim po forumima i takvim mestima,gde ljudi koji su to kupovali ostavljaju komentare.To u principu mozes i ti da razmotris,da ispod svakog komada ima mesto za komentare kupaca ili korisnika.

Imas i muskarce koji kupuju preko interneta.
Inace te mere AKO SE PRATE su pokazatelj.Godinama sam radio sa obucom (firmiranom,legalnom) i znam da su mere napisane ( u mm) uvek iste.A sam kalup se razlikuje i do 2 broja (14mm).
Tako da precizne mere koje da proizvodjac su ponekad neprecizne do bola.
Ja kad neso kupujem,prvo probunarim po forumima i takvim mestima,gde ljudi koji su to kupovali ostavljaju komentare.To u principu mozes i ti da razmotris,da ispod svakog komada ima mesto za komentare kupaca ili korisnika.

Žene su mi u fokusu trenutno.
Hvala na savetu, komentari će biti opcija, kao i lajkovanje, šerovanje i sve ostale social proof opcije.

:bye:

ja kupujem online poprilicno, i obucu i odecu i sve ostalo sto mogu, sve osim hrane zapravo, mada kupujem hranu za macke online : )
ali uvek mora da bude proveren sajt, mahom amazon evropski, oni imaju sjajnu podrsku za kupce, sto mi je jako bitno, brzo odgovaraju na pitanja itd...

onda posto ne mogu da probam garderobu ili obucu uvek je bitno da povracaj robe bude besplatan i jednostavan, dobijes prinatnu nalepnicu za povracaj i samo zalepis na paket i odneses u postu ili ako je manje ubacis u sanduce, i da, da je ok rok za vracanje garderobe, da isporuka bude brza

komentari su bitni kao i ocene i mogucnost da postavljas pitanja i prodavcu ali i kupcima tog proizvoda (to mi je jos bitnije nego komunikacija sa prodavcima i to mi je najcesce pomagalo da odlucim da li nesto kupujem ili ne, ako sam imala nedoumicu), i obavezno mogucnost da kupci stavljaju fotke kupljenog proizvoda...
naravno odlicne fotografije i detaljan opis, dimenzije, nekada i video, prosto nista ne sme da mi bude nejasno

Kad ste već kod ovoga...

Razmišljam da kupim nešto iz Amerike i vidim na sajtu da se plaća preko pejpala naravno. Nikad nisam koristio pejpal, pa me interesuje jel moram ja da imam devizni račun za tu transakciju?

Nikad nisam i nikad i necu. Volim ja to lepo fino da probam u kabini pa da se prosetam kroz prodajni objekat, vidim reakcije i muske i zenske i onda po tim njihovim pogledima tacno znam koliko mi dobro stoji.

ne zato što nisam nabavila posebnu karticu između ostalog ali to su često neke zanimljive stvari, tj takve primetim... e sad obuća je zeznutija
mislim zavisi šta prodaješ prvo to, ako treba da muljaš nešto smuljaj dobro, ako je nešto dizajnirano to onda treba da se bije s drugim dizajniranim stvarima

- - - - - - - - - -

joj ispadoh neki potrošač

vidiš ovako nešto je zanimljivo: https://www.dogostore.com/en/ i često je na tu foru

e sad ne znam za računare tj prodaju računarske opreme ne znam što sam to pomislila

probudio se zli potrošač kod mene

Poslednja izmena:
Ne spadam u česte korisnike.. samo obuću on line ponekad kupujem, knjige i sitnu tehniku......i neverovatno, nisam omanuo...skroz sam zadovoljan..

- - - - - - - - - -

Jednom sam i to domaćih preko fejsa naručivao i bio sam zadovoljan.

Ne spadam u česte korisnike.. samo obuću on line ponekad kupujem, knjige i sitnu tehniku......i neverovatno, nisam omanuo...skroz sam zadovoljan..

- - - - - - - - - -

Jednom sam i to domaćih preko fejsa naručivao i bio sam zadovoljan.
Ja puno toga naručujem online, ali ne i odeću.
Jednom u životu sam naručila iz kataloga, to je bio Nemački Neckerman ili tako nešto, kupila kupaći pre 20 i kusur godina kada sam bila devojka. Naručim moju veličinu uredno, a kada je kupaći stigao, bio je jedno tri broja veći. A na etiketi lepo pisalo br.38. Tad sam se zarekla da sam poslednji put to uradila.

Garedorba, torbe, nakit je u planu. Novo naravno, dosta kvalitetno. Sajt je skoro gotov.

Super, pokazi nam kad zavrsis.

Sto se tice velicina, ja nikad ne gledam mere i ne merim, ko ce da se smara sa time.
Ali je super ako ima komentar- true to size, runs small, runs big itd. Onda znas koji broj ti treba, ako si izmedju.

Back