ancika
Iskusan
- Poruka
- 5.441
Molim vas, recite mi da li postoji neki online ili elektronski rechnik gradjevinskih termina i termina vezanih za vozila koja se koriste prilikom izgradnje objekata (kamioni, pik-apovi i t.d.). Treba da prevedem jedan tekst u vezi gradjevine, a trebace mi i za dalje, jer mi je posao takav da moram da nauchim gradjevinske termine i da znam precizno koji se termin za shta koristi.
Trenutno mi muke zadaje termin "powered trucks". Na shta se taj termin odnosi? Da li se odnosi na sva teretna vozila, ili samo na teshke (snazne) kamione?
Molila bih da ovu temu koriste svi koji imaju probleme sa gradjevinskim terminima- da ovde pitamo kako se shta prevodi. Neka ova tema bude mali rechnik gradjevinskih termina
Nadam se da ovde ima ljudi koji dobro poznaju tu oblast. Hvala 
Trenutno mi muke zadaje termin "powered trucks". Na shta se taj termin odnosi? Da li se odnosi na sva teretna vozila, ili samo na teshke (snazne) kamione?
Molila bih da ovu temu koriste svi koji imaju probleme sa gradjevinskim terminima- da ovde pitamo kako se shta prevodi. Neka ova tema bude mali rechnik gradjevinskih termina