Online prodaja garderobe

ljijajabilijar

Početnik
Poruka
2
Cao,

Posto nemam kako da dodjem do odredjenih informacija nadam se da cete mi vi pomoci 😍

Imam iskustvo u online prodaji i studen sam web dizajna i jako me interesuje online orodaja (preko drustvenih mreza). Da li neko zna neku fabriku sa kojom bih mogla sa sklopim saradnju i prodajem stvari a da mi tipa oni salju iste na kucnu adresu ili jako god to moze da se odradi nije ni bitno.

Samo mi je ta i info potrebna. Bila bih Vam veoma zahvalna ukoliko znate bilo kakvu info od koristi.

Hvala

nisam bas ubedjen u to.
ako neko hoce da kupi od prozvodjaca nrp. 1000 kosulja i dalje da ih prodaje, ne vidim razlog zbog koga neko ne bi prodao tu kolicinu robe?! jos bi i popust dobio! ;)

Tako mali Perica zamišlja ekonomiju.
Ti misliš da to tako funkcioniše?
Da bi bilo šta kupila legalno od bilo koje firme mora da ima svoju firmu, koja povlači plaćanje svih obaveza prema državi.

Da bi bilo šta kupila legalno od bilo koje firme mora da ima svoju firmu, koja povlači plaćanje svih obaveza prema državi.
У противном купује са порезом, као крајњи корисник.
Чак и да добије повољнију цену, не може то легално даље да продаје ако није регистрован.

Da li neko zna neku fabriku sa kojom bih mogla sa sklopim saradnju i prodajem stvari a da mi tipa oni salju iste na kucnu adresu ili jako god to moze da se odradi nije ni bitno.
Колико фабрика текстилне робе си контактирала до сад?
Пробај са "текстилна производња" претрагом.
Састави маил са својом понудом.
Пошаљи.
Чекај.

nemoj molim te da o ekonomiji i finansijama diskutujemo...
nije mi to primarno zanimanje, ali je usko povezano sa onim cime se bavim, tako da vladam materijom prilicno dobro!

naravno da sam mislio da kupi kao firma i da prodaje dalje.
ako kaze da hoce da otvori online-shop, valjda da se podrazumeva da ce imati firmu.

У противном купује са порезом, као крајњи корисник.
Чак и да добије повољнију цену, не може то легално даље да продаје ако није регистрован.

Колико фабрика текстилне робе си контактирала до сад?
Пробај са "текстилна производња" претрагом.
Састави маил са својом понудом.
Пошаљи.
Чекај.
Pa ovako nisam nikoga kontaktirala, cisto sam po imternetu trazila da se informisem oko svega. Svakako sam kontaktirala jedanu online prodaju na instagramu gde devojka prodaje bersha pullandbear zara stvari koje dolaze dirktno iz fabrike njoj pa ona preprodaje. Pa me interesovalo da li iole neko zna ovde nesto o tome. Hvala

Pa ovako nisam nikoga kontaktirala
Воила.
Тако сам и ја мислио кад сам био млад, да ћу само да седим а новац ће да дође кад затреба.
Нудиш се као продавац, на страну то што се ниси школовала за то занимање, и не контактираш никога него питаш да ли неко зна, на форуму?
Веза се не тражи на нету, него преко пријатеља, рођака, познаника.
Мада, обзиром на пдф где је тема, и није промашено.

nemoj molim te da o ekonomiji i finansijama diskutujemo...
nije mi to primarno zanimanje, ali je usko povezano sa onim cime se bavim, tako da vladam materijom prilicno dobro!

naravno da sam mislio da kupi kao firma i da prodaje dalje.
ako kaze da hoce da otvori online-shop, valjda da se podrazumeva da ce imati firmu.

Nije rekla da hoće da otvori online shop već da hoće da prodaje online!
Velika je razlika između to dvoje.

Na fejsu ima milion tih stranica koje prodaju raznu robu, danas ih ima, sutra nema, otvorili su stranicu sa drugim imenom i
tako uglavnom ide online prodaja, da ih ne uhvate.

Back