Online prevara

Jedno je ako se decko sa mnom dopisuje o takvim stvarima a drugo ako to radi iza mojih ledja sa drugom devojkom.I jos hoce da se vidi sa njom?Ma daj,cisto sumnjam da bi vama bilo prijatno da procitate poruke od svoje devojke gde govori kako ce da sedne na k nekom decku .
Ne znam,mozda vama i ne bi to smetalo,meni bi.Jer sa takvim postupkom govori da ima zelju za nekim drugim.

Ali on ce i sa nekom drugom isto to raditi iza njenih ledja, isto sto radi i iza tvojih ledja, neki npr. to isto rade i iza ledja nekog drugog tipa, nije to nista specijalno, isti princip, ista akcija - stane se iza ledja i ozezi brajko. :deda2:

Znaci Andjo ti si kao i vecina drugara ovde poprilicno uskogruda, da ne kazem sebicna, ne zelis da delis partnera, nisi otvorena ka novim spoznajama, blokiras covekove teznje ka dubljim povezivanjima sa ostalim jedinkama na tom fizickom, a zasto ne i duhovnom planu, pa zar ima ista lepse od uzivanja na netu sa srodnim dusama, od te sveopste isprepletanosti, od prozimanja telesnih i emotivnih, od razudjenih kontakata u sajber prostoru koji se sa tako malo volje i truda mogu pretociti u realna, punokrvna, opipljiva ispunjenja i zadovoljenja... :deda2:

To je neko starinsko misljenje, ali sta sa danasnjim instant osobama, kojima je net jedini nacin komunikacije, tj ja sam imao slucajeve gde je osobi nelagodno da drugacije izrazava misljenje nego preko neta ili poruka...Bukvalno mi kaze, sad cu ja da ti posaljem poruku sta zelim da ti kazem , ne mogu u oci da te gledam i kazem...I ne bude nista strasno vazno niti neprijatno u toj poruci, samo joj je intimno a navikla da intimu ne moze direktno nego preko neta...

ovo mi zvuči poznato, biće da se i meni dešavalo

Back