Online prevara,bezazlena zabava ili realan problem?

• Začetnik teme Začetnik teme mimus
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
a) ako je tarzio drugu na netu dobro je shto je raskinuo s tom skojo je kao trebao da se zeni jer mu ochigledno ne odgovara...nije tu net problem nego je on preko neta samo bezao od pravog probelma a to je shta shkripi u toj vezi.I shta ima veze ako sad bari ribe preko neta?Ribe sa neta su kao neka niza klasa?:lol:
b) ista stvar nema to blage veze sa netom,net je samo novo sredstvo z apostizanje istih ciljeva kao i pre-svega toga je i pre bilo ali su dominantno zastupljeni metodi bili drugachiji....ne vidim shta je u oba sluchaja loshe?sha kao da nije neta oni bi bili sretjni u tim raspalim brakovima/vezama?:lol:

nema to blage veze sa netom,net je samo novo sredstvo z apostizanje istih ciljeva kao i pre-svega toga je i pre bilo ali su dominantno zastupljeni metodi bili drugachiji....ne vidim shta je u oba sluchaja loshe?sha kao da nije neta oni bi bili sretjni u tim raspalim brakovima/vezama?:lol:

Problem sa netom je što ipak ne znaš s kim to "pričaš", na koga možeš da naletiš. A i drastično povećava izbor u odnosu na ograničenu sredinu tipa nekog sela ili varošice gde ipak postoji mnogo veća šansa da se sazna za prevaru. Inače, prevara je prevara, bilo to u RL ili VR. Bez obzira da li su se preko neta dogovorili da se nađu ili je sve ostalo na obostranoj masturbaciji ili ne znam ni ja čemu (nemojte pogrešno da me shvatite, nemam iskustava ni jedne ni druge vrste), izneverili su svog stalnog partnera.

Za to služi ABS (antiblockierungsystem)
2233450990_8f11628cd9-1.jpg

:dontunderstand:Statistika kaze da je 20% razvoda uzrokovano online neverstvom.Ovakve veze podjednako su opasne kao i avanture u fizickom svetu.Cak iako ova vrsta avanture ne dovede do fizickog kontakta moze biti pogubna,kosta ce raspada braka ili veze.Kako se dogodi da potpuni stranac udje u vas svet i to samo putem monitora?

..jao kako licis na jednu glumicu...bas si slatka...

Back