ravana
Domaćin
- Poruka
- 4.537
Kupujete li preko interneta ili vise volite vidjeti robu uzivo ? Sto ste zadnje kupile online ? Cipele , knjigu , mobitel , narucile pizzu ?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
tablet i blenderKupujete li preko interneta ili vise volite vidjeti robu uzivo ? Sto ste zadnje kupile online ? Cipele , knjigu , mobitel , narucile pizzu ?
Kupujete li preko interneta ili vise volite vidjeti robu uzivo ? Sto ste zadnje kupile online ? Cipele , knjigu , mobitel , narucile pizzu ?
Ja kupujem preko interneta, ali sve plaćam gotovinom. To sa karticom mi nešto nije pouzdano. U stvari, ne znam ja koliko je to nepouzdano, nego sam ja sumnjičava.
ja sam paćao preko PayPala, do sad je išlo bez ikakvih problema. Sve stigne na vreme, zapravo, stigne za 4-5dana. Kupiću patike sledeće nedelje pa javljam kako sam prošao.
Ja kupujem preko interneta, ali sve plaćam gotovinom. To sa karticom mi nešto nije pouzdano. U stvari, ne znam ja koliko je to nepouzdano, nego sam ja sumnjičava.
A svašta sam kupila: oba laptopa, štampač, sve miksere koje imam, vagu, fen, ručne satove deci...ma svašta. Kupovala bih i prehrambene proizvode, da neko vrši dostavu. Jer ja jednom mesečno idem u Tempo, i znam šta kupujem, tako da bih i za pare koje dam za benzin mogla još nešto da kupim.
Da nisu Hi-tec?![]()
ja sam paćao preko PayPala, do sad je išlo bez ikakvih problema. Sve stigne na vreme, zapravo, stigne za 4-5dana. Kupiću patike sledeće nedelje pa javljam kako sam prošao.
kako preko neta bez kartice i podataka?
to ono slanje pouzecem pa platis kad stigne?
al kako dajes adresu ime prezime, online?
kupujem na buvljaku od cigana iz marinkove bare...sve ispod cene![]()
Ma ne razumem se u to preko PayPal - a, mada bih imala da naručim koješta, pronašla sam super sajt sa stvarima koje su mi potrebne, a smešno koštaju.
Pa ja sam i ovde napisala i svoje ime i prezime, i gde živim, samo JMBG nisam ostavila.
Da, naručim online, napišem ime i prezime, adresu, broj mobilnog, kada stigne, platim, i ostane mi 1500 dinara u džepu koje bih inače dala za benzin.
Ma ne razumem se u to preko PayPal - a, mada bih imala da naručim koješta, pronašla sam super sajt sa stvarima koje su mi potrebne, a smešno koštaju.
Pa ja sam i ovde napisala i svoje ime i prezime, i gde živim, samo JMBG nisam ostavila.
Da, naručim online, napišem ime i prezime, adresu, broj mobilnog, kada stigne, platim, i ostane mi 1500 dinara u džepu koje bih inače dala za benzin.
ti da si neki dasa da vikas kad ides, ja nemam pojma de su ti bivljaci stalno pominjes
i onaj cuveni na bubanj potoku, i onaj vojni u rakovici, eto sad iskoci i marinkova bara, nista bre ne znam kako da stignem
- - - - - - - - - -
e hebi ga necu da ostvaljam adresu online...a dostava se naplacuje?
Pfff, napraviš nalog na PayPal-u, povežeš ga sa platom karticom. Ja sma to uradio sa VISA karticom, ovom običnom za bankomat. SAd kad nešto plaćam, samo potvrdim kupovinu i PayPal mi automatski skida sa mog dinarskog računa i vrši konverziju i plaćanje. Krajnje jednostavno. Mogu da se uvedu i neke mere opreza ako želiš, mada nije preko potrebno.
Uglavnom se ne naplaćuje, čim kupiš za određen iznos. U Tehnomaniji već od 500 dinara se ne naplaćuje. A uvek kupim nešto skuplje.
Za to verovatno treba znati engleski, a ja nisam od tih, pa samo mi fali da nešto zabrljam.I ja bih sa tom običnom VISA, i da plaćam u dinarima, tako mi se čini najjednostavnije.
A svašta sam kupila: oba laptopa, štampač, sve miksere koje imam, vagu, fen, ručne satove deci...ma svašta. Kupovala bih i prehrambene proizvode, da neko vrši dostavu. Jer ja jednom mesečno idem u Tempo, i znam šta kupujem, tako da bih i za pare koje dam za benzin mogla još nešto da kupim.
Na kolegino ime su podigli najskuplji telefon preko paketa... a da nije imao dokaz u pasošu da nikako nije mogao biti u srbiji u to vrijeme, ne bi niko ni pročešljao službenike.ne naravno, ni mrtva ne bih to radila, da ja na raspolaganje tamo nekome ostvaljam sve svoje podatke na izvolte, taman posla
posle se iscudjavaju na naslove u novinama "uzeli kredit na moje ime" ajde, bas me cudi![]()
e hebi ga necu da ostvaljam adresu online...a dostava se naplacuje?