Nebojsa.bg
Poznat
- Poruka
- 8.922
Koliko znam IDEA i Maxi imaju online prodavnice, imali neko iskustva kupovine preko njihovih servisa koja kompanije je bolja za online kupovinu
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Hvala na informacijiKupujem reovno Maxi-online i vrlo sam zadovoljna
Izabere se vreme isporuke, u naznačenom vremenu se pojave, vrlo su ljubazni i nikakve nikada zamerke nemam
Lični osećaj da "iskorištavam" ljude koji to rade .. jer i dalje to shvatam kao ličnu uslugu a ne način psolovanja nadomestim time što uvek dam više novca od računa ..
Baš ova grupa se prva nacrta u velike supermarkete i onda se šlepaju sa decom ili su trudne preko reda. Ako pustimo jednu moramo drugu i tako nikad kraja.On line kupovina namirnica je zgodna i kada se nabavka vrsi nedeljno, narocito kada treba vuci teske cegere iz molova ili trznih centara, onda za one koji nemaju kontrolu kupovine, pa odu da kupe ulje, a kupe tri cegera od cega su dva nepotrebna. Dobra je za majke sa malom decom, starije ljude, domacice koje cuvaju nepokretne i sve koji jure s posla i na posao.....on line se ne kupuju namirnice kojih ima u lokalnoj bakalnici....u Beogradu je Maxi zakon za on line kupovinu namirnica....
Bilo kakvu narudzbinu koju placate online u MAXIJU vrlo dobro proverite izvode, jer 5% koje navodno rezervisu nije 5% i nije rezervacija nego skidanje para koje posle ne vracaju nego jos dodatno skinu iznos cele porudzbine. Dva meseca se to desava i trazim nazad pare, a oni me prvo usmeravaju na banku pa kad banka kaze da nema veze sa tim pocinju drugu pricu. Poslala sam izvod i znam da oduzimam i sabiramKoliko znam IDEA i Maxi imaju online prodavnice, imali neko iskustva kupovine preko njihovih servisa koja kompanije je bolja za online kupovinu