Online kupovina prehrane iskustva

Kupujem reovno Maxi-online i vrlo sam zadovoljna

Izabere se vreme isporuke, u naznačenom vremenu se pojave, vrlo su ljubazni i nikakve nikada zamerke nemam

Lični osećaj da "iskorištavam" ljude koji to rade .. jer i dalje to shvatam kao ličnu uslugu a ne način psolovanja nadomestim time što uvek dam više novca od računa ..

Recimo u radnji crni luk,jedva moze da se izabere koliko je los ,mekan i truo,pa tako i da li je voce utuceno i dovoljno zrelo,ocigledno da ljudima nije bitno sta unesu u sebe i sto nesto lose plate kao top klasu, ako im je svejedno ko im kakve namirnice izabere

Да изнесем моје искуство. Нема везе што није из Србије.
У Русији је то популаран начин куповине, посебно за старије људе.
Колико има предности има и мана. Рецимо, ако купујете млечне производе, они неће да обраћају пажњу на датум производње. Код поврћа о воћа, неће бирати.
Тако да, као што рекох, има и добрих и лоших страна, у зависности од тога што наручујете.
Узгред, овде се све може наручити он лајн. На првом месту је Али експрес, пошто нема царине и ПДВ-а. Сем Алија, имају море својих сервиса где можете буквално све наручити а многи вам нуде опцију повраћаја робе ако вам се не допадне.
Такву опцију користе жене. Наручују одећу и онда од 5-6 одевних предмета које су наручили, задрже 1 или 2.
Код мене супруга је та која наручује прехрану пошто има неке лојалити карте са великим попустом, руски систем сличан lyoness-у док сам ја муштерија Али експреса. Довољно је рећи да ми је статус платинијумски, с обзиром на број наруџбина. Остало ми је још неких 700€ до дијамантског статуса.

On line kupovina namirnica je zgodna i kada se nabavka vrsi nedeljno, narocito kada treba vuci teske cegere iz molova ili trznih centara, onda za one koji nemaju kontrolu kupovine, pa odu da kupe ulje, a kupe tri cegera od cega su dva nepotrebna. Dobra je za majke sa malom decom, starije ljude, domacice koje cuvaju nepokretne i sve koji jure s posla i na posao.....on line se ne kupuju namirnice kojih ima u lokalnoj bakalnici....u Beogradu je Maxi zakon za on line kupovinu namirnica....

On line kupovina namirnica je zgodna i kada se nabavka vrsi nedeljno, narocito kada treba vuci teske cegere iz molova ili trznih centara, onda za one koji nemaju kontrolu kupovine, pa odu da kupe ulje, a kupe tri cegera od cega su dva nepotrebna. Dobra je za majke sa malom decom, starije ljude, domacice koje cuvaju nepokretne i sve koji jure s posla i na posao.....on line se ne kupuju namirnice kojih ima u lokalnoj bakalnici....u Beogradu je Maxi zakon za on line kupovinu namirnica....
Baš ova grupa se prva nacrta u velike supermarkete i onda se šlepaju sa decom ili su trudne preko reda. Ako pustimo jednu moramo drugu i tako nikad kraja.

Koliko znam IDEA i Maxi imaju online prodavnice, imali neko iskustva kupovine preko njihovih servisa koja kompanije je bolja za online kupovinu
Bilo kakvu narudzbinu koju placate online u MAXIJU vrlo dobro proverite izvode, jer 5% koje navodno rezervisu nije 5% i nije rezervacija nego skidanje para koje posle ne vracaju nego jos dodatno skinu iznos cele porudzbine. Dva meseca se to desava i trazim nazad pare, a oni me prvo usmeravaju na banku pa kad banka kaze da nema veze sa tim pocinju drugu pricu. Poslala sam izvod i znam da oduzimam i sabiram

Back