Online kolumne Lady.J - Redaljka

Boze kako sam pokvarena...c.c.c.c Na koga li sam ja ovakva stoka nije mi jasno,

kuci mi svi fini , cukun djed mi je bio presjednik Finske,Sve je pocelo od pradjeda Tita ,

on je imao harem, mason, pa bizon, malo mu je bilo sto je uzimao kredite koje jos placam,

nego je ziveo u tripu da je jedan od vrhovnih vodja Sionirskog Priorata

(cijela Jugoslavija je onanisala u njegovu cast) a samo je on **** da izvinete na oci naroda,

u cast Marije Magdalene, ovaj Jovanke , za koju se smatra da nije svetica nego udbasica,

isto kao sto svi mi zivimo u zabludi da je Marija bila svetica, a ona je grehovna jadna ...

U onoj knjizi Davincijev Kod pise da je strasno nakurvicava bila, izvinte samo citam sta pise.

Dakle ja sam gresna dusa na pradjeda..Uhvati me tako napad panike zasto jadna ja, i onda krenem da tresem familijarne grane, sto na djeda ne povukoh nesto, povukli me svi za nos kakva sam..

Dekin lik mi lebdi pred ocima, prava Crnogorcina, osim sto je na oca povuka pa je svinger bio, malo mu je jedna Bety ovaj Mira, i on je voleo javne seksualne skupove, i moram da naglasim da je on narodn **** u oci..Moj deka je vladao Srbijom, onda kad vi nijeste znali na geografskoj karti prstom da pokazete,dje vam je drzava, u doba gladovanja, ratovanja, onih usiljenih devedesetih.To je vrijeme bijede tada je medicina bila na stendy, nista vijagra i ostalo za izdrzljivost , i deda jadan sta ce, otud odovud, on se dize, ovaj pada, narod naviko na sex, ljuti sto moj deka Slobodan vise ne moze, ubise mi dedu :((((((Jos vise se razdrazim kukajuci nad lozom vojvoda, i onda se kroz plac pitam sto ti tata ne bi covjek...I jaooooo da znate kako mi je tata bio smeker, cudo bozje, samo klima glavom, sve nezna, sve je neupucen kao kostunica :(Proculo se da je u vladi 90% pedera, ljubomorni na mog tatu svalera, akreditovanog od nemacke VLADE, i ubise mi tatu..Dabogda vam se ne diza nikad, stoko, unististe mi korijene..Piiiii dzukeletine..Tada samo svi plakali, ovo malo sto ostade od familije, mislim prvih 48h nakon sahrane, a onda smo poceli da se bijemo oko imanja.

Svi ocemo nasledstvo, ja prva:((Ali mi familija crnogorci, kod nas se zna red, prvo stricevi, braca zenaska celjad ka prasice ko nas smirgla...I tako..Jedan stric mi posta presjednik, jaooo kako on lici na mojega tajaaa Gay ikona, Boris se zove, cela jedna nacija se pali na pomen njegovog imena.Drugi dobi policiju (sa njim godinama nismo razgovarali, on je koferas, vazda nam je na obraz udara), no kad se imanje dijeli za medju se svi bijemo.Braca postase gradonacelnici svih vecih gradova u Srbiji, a ja njihova seja Natasa DOBIH OCI DA IZBIJEM.Eto kako su mi vratili sto sam isla na slavu u Pristinu kad oni nisu smeli izac da se popisaju..c.c.c.Sramota slozicete se.:(

Mladja sestra je mnogo bila poznata, dijareju je dobila jer je jela svasta u stranci i tv B92, zatrovala se , pa smo je poslali na klistiranje i ispiranje zelutca u Italiju.****** mi smo gazde, moze nam se...Svi nekako uzivaju ostvareni, ali stric mi se najvise ostvario, on je sebe pronasao , njega bas ne volim, jer mi djeluje kao da se najvise raduje sto mi umro tata :(((I tako...Prebiruci po proslosti, uzimajuci dnk-a analizu svoje plave krvi, zakljucila sam samo jedno....Mojoj familiji svi su pravili redaljku :((((Zato ako nedaj boze svrgnu s vlasti ovaj ostatak elitne jedinice moga roda, ja nastupam da vodim drzavu :(((Necu seme da mi se satre :(Nedam!!!!Videcete vi kako se za svoja prava bori "Jebana Stranka".

ps: Online Pop

Back