Online kolumne Lady.J- No1 Zena za sva vremena!

Svi znamo sta je nalif pero ali ga ne drzimo sa istim ciljem, mnogo ljudi prepisuje, to u Srbiji nije kaznjivo.
Svi znamo da pevamo , ali nije sve nas lako slusati.
Svi smo mi politicari, ali se malo ko njome odista bavi.
Svi smo mi vjernici, samo je pitanje ko u sta vjeruje.

U ovoj zemlji nedodjiji, zemlji cuda, ludaka, huligana,zemlji koja je prva na listi svih mana,
sive ekonomije ,prostakluka, kriminala,bijede, ljudskog jada, svoje mjesto pod suncem koje eto sve manje grije,
nasla sam i ja...Kazu stari da u zivotu nije vazno sta je izreceno, nego ko je to izrekao,o ko stoji iza necije hrabrosti zvana :"jezik".
Nekada se hrabrost mjerila dijelima, cojstvom i junastvom, danas je u svemu merodavna jedino jezicina.
Po ugledu na zvezde svetskog ranga, doduse nijesam Gejsa, ali sam jedna u nizu plavusa na crvenom tepihu i ispod istog,
zanesena u razvoju drzave sa brdovitog Balkana,nemam uzore i idole , vjernik sam, ali zato imam likove koji me uzasno inspirisu.
.Kako ko, u raznim oblastima, ali svim sferama zivota, od muzike i pisanja, do svih poslova kojima se bavim i ne bavim.
Strani posmatrac sam u svemu...Ajmo od muzike molim vas :))
Jaoooooo ja sam posebno poznata, ja sam ono njesra kako se zove ???Vi pi ajjjjjjjjjjj :))Znate li sta to znaci :)?
To podrazumeva radni staz na polju moje intime posecenijeg od bilo kog portala, znate ja sam karte za svoje telo prodala vise nego Zeleznica Srbije hocu reci dobro su me izgazili da se dokopam malih ekrana...Ko kaze da sam nafurana, samo imam vremena za sebe.
Obozavam zivotinje, cuvam prasice.Moj suprug je toliko izdrzljiv, ali i grub, da mi je prase crklo,uspela sam samo jedanput da ga prosetam:(
Nisam znala koga da krivim njega sto ne silazi sa svega sto moze da primi, pa i saucesce, ili ovaj grip za svinje, od svinja ili cega vec ,
crna ja a tako sam plava :(((Intrige, spletke na ulicnom faxu sve imam devetke , nisam riba ja sam stuka, a ovo sto imate prilike da vidite verni moji fanovi na malim ekranima, je jefrina reklama ,
nekakvih spodoba, koje nisu imale para kao ja da se izboksuju, ovaj da se botoksuju :))
Nekada davno imala sam malo vise u guzici nego u glavi, pa sam eto morala da izvadiim to debelo meso, da napravim jagodice , previse slaga sam tu prosula za moje godinice a nemam jagodice, pa to je steta.

To sto cujete o meni da lupetaju i pisu , zato cu sve da ih tuzim, neznaju oni da se ja s djavolom druzim,to nije ni blizu istini o meni...
Ja sam u prirodi sasvim drugacija, jako smerna , fina zena, i na prvom mjestu majka.
To sto sam samo ja klima, medju estradnim friziderima, i bigg mama za primjer, to je bogom dano, nisam ja kriva sto je estrada zuta kao limunada, i sacinjava onih 11% nepismenih koji su evidentirani kao Nk lica u Srbiji.Jedna je zvezda..godinama su me drmali zemljotresi , konacno me udario Cunami pa sam Insomnicarka.
Zasto ste tako sujetni, pa vam Bog ne da ono sto je meni dao ???Zasto??Jao svasta...
Svi mi prete, sto moj suprug samo sutira nista ne prima:(((Plasim se :((Mraka najvise:((Navikla sam ono da radim pod reflektorima :(
Tezak je zivot nas savrsenih:(Ceo svet je cuo za mene zahvaljujuci Lgp populaciji, ulicnom balu vampira:)
Sta ce te to se zove "krizni marketing".Svi od neceg kriziraju sto nebi i ja.Sta ste zinuli svi, pa i ja sam *****:)
Ceo zivot sam s s muskarcima, i bilo ih je vise nego na toj paradi pa se niko nije bunio..
Boze kako ste maliciozni.c.c.cDoduse ja se Boga setim samo kad mi nesto treba, i sada mi treba, reklama.Kako sam krenula sama sebi da gradim karijeru zavrsicu u besplatnim novinama 24h...
Posle kazite kako ja nisam plemenita, nisam ja Rebraca da doniram u sebe, ja doniram u javne toalete , a njih je mnogo u srbiji.
Kakva reciklaza papira, pa pravljenje onih grubih toleta za straznjicu,samo sakupljajte moje ode zalosti u vidu kolumna i stvar je resena...

MOZE MI SE...CRKNI TE BOJLERI.I ja bi volela da obrisem dupe Lady Gagom, da tako ponizim zvezdu njenog kalibra, vama se nudi VIP -STAR u te svrhe, a vi u ovo vreme bede necete, imate pare za tolet.
Pa trosite onda ko vas j... samo nemoj posle da me olajavate..Jaooo sad moram da se slikam , imam intervijuuuuuuuu, juuuuu crknite jos jedanput, pa vam pisem svake nedelje u istom terminu ....To znate a do tada ne pederisite se , zna se ko je najveci ***** ...JA...

ps:Online pop

Back