Online chat rooms

kako bre ? pa radi se o tvojoj egzistenciji. Moz bude i atomski rat pa jel ce i onda kazes "ne zanima me sranje sa atomskim ratom."

A mozda si i u pravu. Najbolje praviti se lud i ziveti normalno.................mozda su ovo poslednji dani pa da ih iskoristimo.
apsolutno me ne interesuje mi nemamo nista sa ukrajinom, rusija nije zapocela rat sa nama nego sa njima tako da je sve super.

I nemoj lupati glavu o atomskom ratu i tim glupostima, tracis vreme.

U kojim ste online chat sobama bili?
Da li ste upoznali nekog prijatelja ili prijateljicu?
Kako vam se čine online sajtovi na kojima možete da upoznajete ljude širom sveta?

Pored Discorda, bila sam na Emerald-u, užas živi. Dic picks sevaju žestoko, ali posle su ukinuli slanje medija i slika.

Pre sam koristila i chatogo, tu sam upoznala mnogo ljudi i sada smo svi na serveru u Discordu. Tako da je taj sajt ispao super, manje toksičan.
Pevi put sam tu hteo bih da vidim kako ovo funkcionise

U kojim ste online chat sobama bili?
Da li ste upoznali nekog prijatelja ili prijateljicu?
Kako vam se čine online sajtovi na kojima možete da upoznajete ljude širom sveta?

Pored Discorda, bila sam na Emerald-u, užas živi. Dic picks sevaju žestoko, ali posle su ukinuli slanje medija i slika.

Pre sam koristila i chatogo, tu sam upoznala mnogo ljudi i sada smo svi na serveru u Discordu. Tako da je taj sajt ispao super, manje toksičan.
Nikada nigde ovo mi je prvi put

Back