Online aukcija

Neci vas ubedjivati, ali obratite malo paznju na statistiku koliko su pregledani neki artikli...
Da napomenem da mozete postaviti vas artikal kao oglas ili aukciju

1j2flamold51lpbn0e6d.png

Poslednja izmena:
Bolji je www.allegro.rs a i pokrivaju pola evropa

A sto se tice alegra da li oni imaju opciju da predmet bude izlistan barem nekoliko puta uzastopno ili mora stalno da se pokrece?

Mene je smorilo stalno iznova pokretanje...

A o Limundu da ne pricam, mislim ova nova robna kuca tuku 16% provizije, mislim strasno...

Dok Aukcija "Kupujem" ne naplacuje proviziju i neograniceni broj izlistavanja, neke aukcije mi beleze i preko pesto pregleda, a pokrenuo sam ih pre dvadesetak dana, automatski se izlistavaju dok ne prodam i boli me uvo..:)

Koliko sam video na allegro.rs ima opcija da biras koliko hoces dana do 21 dan cak,zatim nisam obracao paznju ima li automatsko pokretanje,bas cu da pogledam,znam da ako ponovo pokrenes aukciju ona ide u najnovije koje su postavljene i br pregleda pocinje od 0-le sto nije slucaj s limundom,zatim na allegro.rs jos uvek nema provizija kao ni naplate slika mozes staviti do 8 slika,ne kazem da se to nece menjati,sigurno hoce vremenom,kupindo je promasaj koji ce sam sebe zatvoriti i povuci u sunovrat i limundo-moje licno misljenje,zatim tamo je prenatrpano kopijama i falsevima pod original,cene su nerealne apsolutno,jer tebe recimo jedan predmet koji kupis na limundu ne kosta 700 din vec preko 1000 a za te pare mozes da kupis istu stvar i na bubanj potoku,da popijes pivo,pojedes pljesku platis gradski u oba smera i da ti ostane kusura jer ovamo placas postarinu plus post net proviziju,dakle neisplativ nacin trgovanja pod tim uslovima,zato se i zale prodavci da im je prodaja stala,a ono kako i nece aj nadji jednu stranicu komplet da valja kad pregledas celu ponudu,pri tome alko su broj 1 na balkanu kako to da nije reseno medjubalkansko postansko i carinsko podrucje,kako nema limunda u Hrvatskoj,Sloveniji,BiH,CG,Makedoniji,balkan je izgleda samo Srbija,a i to je pitanje s obzirom da na nekoliko miliona stanovnika ima clanstva jedva preko 55 000 ne racunajuci da je pola od toga neaktivno iz razloga koji se moze procitati na njihovom forumu,kao i zasto se kod njih ponavljaju jedne te iste aukcije zadnje dve godine,posten antikvitet se tamo retko ili nikako ne nalazi jer tamo i nema trzista za te stvari,a sad cu bas da pogledam ovaj drugi sajt sto si stavio link,ima li tu nas negde u smislu da se clan iz Srbije moze registrovati a da mi pri tome ne traze uzorke DNK do 9-og kolena unazad.

Old Records

Type: Standard auctions
Mail2Friend
Please let us know if you think this is a scam or in the wrong category
Category Antiques:Antiques (post-1900)
Item number: 1104201053
[help]Item details
Current high bid: UK£ 13.75 (reserve not met)
Buy it price: UK£ 171.82
Time left: 1 day 19 hours
Started at: Fri, 11 June 2010 19:36 +0430
Ends: Mon, 21 June 2010 19:36 +0430
Seller: tony254
All auctions from user
View feedback
High bidder: No bids yet!
Country: United States
Region: N/A
Number of bids: No bids yet!
Start price: UK£ 13.75
[help]Details
Have Large amount of Old Phonographic Records, 5 Of The Large record, Fonzie, Alabama,fleetwood mac, Elvis, The Beatles, about 20 of the small records from varies Artist
sponsored link

Shipping and payment information
Payment methods accepted: PayPal
Seller will ship: Will ship internationally (worldwide)
Who pays shipping?: Buyer Pays Fixed Amount
[help]Please login to bid
Username

Your password

Register
Forgotten password or User id?

E ako je tebi ovo sajt koji pokriva pola sveta sa jednom aukcijom u antikvitetima koju sam copy paste ovde onda si ti covek koga treba slediti.

Old Records

Type: Standard auctions
Mail2Friend
Please let us know if you think this is a scam or in the wrong category
Category Antiques:Antiques (post-1900)
Item number: 1104201053
[help]Item details
Current high bid: UK£ 13.75 (reserve not met)
Buy it price: UK£ 171.82
Time left: 1 day 19 hours
Started at: Fri, 11 June 2010 19:36 +0430
Ends: Mon, 21 June 2010 19:36 +0430
Seller: tony254
All auctions from user
View feedback
High bidder: No bids yet!
Country: United States
Region: N/A
Number of bids: No bids yet!
Start price: UK£ 13.75
[help]Details
Have Large amount of Old Phonographic Records, 5 Of The Large record, Fonzie, Alabama,fleetwood mac, Elvis, The Beatles, about 20 of the small records from varies Artist
sponsored link

Shipping and payment information
Payment methods accepted: PayPal
Seller will ship: Will ship internationally (worldwide)
Who pays shipping?: Buyer Pays Fixed Amount
[help]Please login to bid
Username

Your password

Register
Forgotten password or User id?

E ako je tebi ovo sajt koji pokriva pola sveta sa jednom aukcijom u antikvitetima koju sam copy paste ovde onda si ti covek koga treba slediti.

hahaaa.... :)

To sam namerno napisao zato sto sam vec digao ruke i od Srbije i od bilo kakvog posla u Srbiji.

Inace, kad smo kod toga, aukcije pokrenute na sajtu http://kupujem.info pojavljuju se na jos desetak aukcijski sajtova sirom Evrope u okviru Srpskih verzija tih sajtova. Ali s obzirom da smo mi ovde navikli da budemu ucaurenu u svojoj zemlji i nigde vani onda to i nije tako bitno.

A kad smo kod Limunda i uopste aukcija u Srbiji, ljudi ovde kad stave nesto na aukciju umesto da to bude jeftinije oni mu oderu cenu kao da hoce da se obogate od neke stare ubudjale stolice ili sta ti ja vec znam...

Ja licno na Limundu vise i ne pokrecem aukcije jer prodaja ide ocajno a svaki dan da pokrecem aukcija stvarno mi ne pada na pamet.

A o ovoj robnoj kuci i da ne pricaj, ja ne znam da li ovi ljudi nisu videli kolika je provizija ili sta vec, ali ja ni u ludilu tamo necu nista staviti.

Mislim ljudi bezite na zapad samo ako mozete jer ovo ovde je tragedija!

Kako,rekose u filmu Ko to tamo peva,E moj prijatelju neces se ti leba najesti od pevanja,smesna strana sveta je da imas vecih dusebriznika o limundu nego njihovih vlasnika,kako pa pricam ja s jednim koji je tamo i koji redovno dnevno prijavi po 150 ako ne i vise aukcija da nisu po pravilu,a juri noz da kupi,pitam ga ja sad naidjes na limundu na noz koji ti odgovara i po ceni i po modelu,sta bi uradio.On pita mene sta bi ja,pa kupio bi kazem,a on kaze ja bih prijavio,cekaj tu nesto gadno nije u redu,neko je indoktriniran,strasno,a cene su otisle u nebo,i jos plagijata sto je najgore,a ljudi su se ucaurili i mislim da su tu vise iz navike nego iz zarade ili trgovine,svejedno na 120 strana aukcija a svaka strana ima po 20 aukcija znaci na 2400 postavljenih aukcija ima 23 ponude ne racunajuci i tri ponude sa pocetnom 10 din koje su vec unapred namestene znaci samo 20 ponuda i kad pogledam vrtese stalno jedne te iste stvari.

Kako,rekose u filmu Ko to tamo peva,E moj prijatelju neces se ti leba najesti od pevanja,smesna strana sveta je da imas vecih dusebriznika o limundu nego njihovih vlasnika,kako pa pricam ja s jednim koji je tamo i koji redovno dnevno prijavi po 150 ako ne i vise aukcija da nisu po pravilu,a juri noz da kupi,pitam ga ja sad naidjes na limundu na noz koji ti odgovara i po ceni i po modelu,sta bi uradio.On pita mene sta bi ja,pa kupio bi kazem,a on kaze ja bih prijavio,cekaj tu nesto gadno nije u redu,neko je indoktriniran,strasno,a cene su otisle u nebo,i jos plagijata sto je najgore,a ljudi su se ucaurili i mislim da su tu vise iz navike nego iz zarade ili trgovine,svejedno na 120 strana aukcija a svaka strana ima po 20 aukcija znaci na 2400 postavljenih aukcija ima 23 ponude ne racunajuci i tri ponude sa pocetnom 10 din koje su vec unapred namestene znaci samo 20 ponuda i kad pogledam vrtese stalno jedne te iste stvari.

Hahaaa...koji car, znaci nema pametnija posla nego da kontrolise da li su aukcije po pravilima... :))
Mozda se covek nada da ce da mu daju deo akcija od preduzeca ::hahaha:

Ne znam ali me zabrinjava sto ih je izgleda jako puno koji tako misle i postupaju,a cenim da bi i Staljin pozavideo sistemu koji je tamo uspostavljen.

Ta opcija za prijavu je dobra stvar jer ima ljudi koji uvaljuju sve i svasta i treba ih prijaviti, a sto se tice pravila Limunda slazem se da su malo preterali sa tim pravilima i zabranama.
A ovi sto se nadaju akcijama od Limunda su mi najbolji :rotf:

Dobra reklama,pa zar stvarno mislis da je njima u interesu da ponistavaju ogroman broj aukcija i time se odreknu procenta a samim tim i profita,ko sta uvaljuje,po onoj staroj dok je ovaca dotle je i novaca

Back