Онлајн злостављање

Многи па чак и овде на форуму када се крију иза тастатуре и екрана или телефона и не зна се о њима много, а најбитније, нису физички присутни, дају себи за право да пишу свашта. Не само овде, већ поготово на другим друштвеним мрежама.

Ја сам баш често трпео увреде преко друштвених мрежа, неке сам и стављао на форум као примере. Тај неко сме да пискара кад зна да није присутан и често зна и да претера и да такве поруке из неког подхјебавања прерастуну претње, уцене, и ко зна већ шта

Да ли сте икада малтретирани преко нета? Да ли сте ви неког малтретирали преко нета?
Mahom ne obraćam pažnju na to pa me nešto i ne pogađa puno.
To je najbolje da ignorišeš ako nije učestalo.
Pretnje i ucene doduše, nisam imao do sada, pa ne znam. Verujem da je zajebano.
Što te manje boli ona stvar, to će ti biti bolje. A možeš i da počneš da ih podjebavaš ako okreneš pa se zezaš na svoj račun, da ispadnu glupi ili ostanu bez teksta, jer to mahom niko ne očekuje.

Не волим кримосе и њихову филозофију али су у неким случајевима у праву.
"Што улазиш у фрку кад си слабији?".

Pa lepo kaze........

95759FA3-4219-4505-8EC3-DF0E41F6DBB8.jpeg

Pa recimo ja sam dobar primer, naime zbog simpatija prema preslatkoj Diksi ja sam zrtva online zlostavljanja i kad god ima negde nesto vezano za nju @Straks92 @ScipioAfricanus @S1MCRO @Cosmopolite @Truman @Dečkoiz21ipoveka pa i jos neki odma mene pominju u poruci tj. quite-uju i nedaju mi mira a znaju koliko sam osetljiv 🙂......ali dobro ne zameram im, verujem da imaju najbolje namere. 😉
Ма они се спрдају 300%, тако су смарали мене и вајтварг

Mahom ne obraćam pažnju na to pa me nešto i ne pogađa puno.
To je najbolje da ignorišeš ako nije učestalo.
Pretnje i ucene doduše, nisam imao do sada, pa ne znam. Verujem da je zajebano.
Što te manje boli ona stvar, to će ti biti bolje. A možeš i da počneš da ih podjebavaš ako okreneš pa se zezaš na svoj račun, da ispadnu glupi ili ostanu bez teksta, jer to mahom niko ne očekuje.
Да, скроз се слажем😆🤭

Back