Онлајн зарада

Ко осим политичара има посао са довољним приходима на Балкану?
Не живе само лопови добро на Балкану, јер овде има и тотално непознатих предузетника, малих, средњих и великих који су успешни и који немају везе са криминалом, корупцијом и политиком.
Има и људи који имају солидно плаћене послове. Тако да постоји свет између лопова политичара и мотања каблова.

Не можеш све да гледаш из своје перспективе и да мислиш да сви имају проблем са финансијама као и ти, а да успешни људи су по правилу лопови.

Такође немој никада да верујеш Балканцима, јер сваки Балканац кука и онај који нема пара и онај који има и онај који је отишао преко.
Онај ко има пара мора да кука, како га не би опљачкали, очерупали или тражили новац за зајам који наравно никада не би вратили.
Ја овде не морам да кукам, јер се не познајемо, али у стварности и тек како кукам како би откачио паразите који траже паре на зајам, то су колеге, а већ сви знамо да дугују свима.
Кукањем се такође прилагођаваш тој доминантој култури вечитог кукања, како не би зарадио завист, па и мржњу и да не би штрчао и самим тим био ненормалан.

Овде на Балкану сваки други је пушач, то ти је на годишњем нивоу 1200 до 2400 евра, једно скупо летовање или више.
За њега ма то је само 380 кинти дневно, шта је то.

Не живе само лопови добро на Балкану, јер овде има и тотално непознатих предузетника, малих, средњих и великих који су успешни и који немају везе са криминалом, корупцијом и политиком.
Има и људи који имају солидно плаћене послове. Тако да постоји свет између лопова политичара и мотања каблова.

Не можеш све да гледаш из своје перспективе и да мислиш да сви имају проблем са финансијама као и ти, а да успешни људи су по правилу лопови.

Такође немој никада да верујеш Балканцима, јер сваки Балканац кука и онај који нема пара и онај који има и онај који је отишао преко.
Онај ко има пара мора да кука, како га не би опљачкали, очерупали или тражили новац за зајам који наравно никада не би вратили.
Ја овде не морам да кукам, јер се не познајемо, али у стварности и тек како кукам како би откачио паразите који траже паре на зајам, то су колеге, а већ сви знамо да дугују свима.
Кукањем се такође прилагођаваш тој доминантој култури вечитог кукања, како не би зарадио завист, па и мржњу и да не би штрчао и самим тим био ненормалан.

Овде на Балкану сваки други је пушач, то ти је на годишњем нивоу 1200 до 2400 евра, једно скупо летовање или више.
За њега ма то је само 380 кинти дневно, шта је то.
Знам лично и предузетнике који покушавају да испливају из недостатка прихода. Шта речи онда за на који смо испод. Свакоме треба неко рјешење за бољи живот.

Знам лично и предузетнике који покушавају да испливају из недостатка прихода. Шта речи онда за на који смо испод. Свакоме треба неко рјешење за бољи живот.
Да, али просечан Балканац који се никада није бавио предузетништвом и кога то не занима, јер ту мора да се мисли и укључи мозак, он види као предузетнике Мишковића или неке политичаре корумпиране и то је то, нико се не сети неког малог предузетника из краја који држи једну или две продавнице нечега итд.
Ево у мом крају један лик са КиМ, држи пар прехрамбених радњи скоро 20 година, ја сам само пар пута купио нешто код њега, скуп ко ђаво, али једино тако може опстати, јер ту се купује када те мрзи да одеш мало даље. И он никада није банкротирао, јер да јесте морао би да затвори продавнице.

Најтежи је ментални напор, а још теже је бити фокусиран на нешто што је стални ментални напор и радити и кад ти се не ради.

Pozdrav,počnite da sakupljate novu mobilnu kriptovalutu Pi Netwrok!PI kriptovaluta je izašla na berzu,potreban je samo jedan klik dnevno da se sakupljaju Pi novčići.Ne koristi vaše vreme,bateriju,novac,dovoljan je samo jedan klik u aplikaciji dnevno I dobijate odredjeni broj Pi. Link za registraciju https://minepi.com/Maestro121 pozivni kod Maestro121. Kome trebaju dodatna objašnjenja neka me slobodno kontaktira.
Зашто Пи коин није доступан на великим мењачницама као што је Binance ?
Зашто главна мрежа (Mainnet) није потпуно отворена, корисници не могу трговати са том валутом и повући ван тог система ?

Back