Онлајн зарада

Dragan Jove Torbica iz Novog Sada zaradjuje tako sto je dispecer u kamiondzijskoj firmi u Kanadi, sprovodi zemljake kamiondzije po putevima zapadne Kanade :D
Da ali tu iih zaebavaju vlasnici dispecer firmi , plata im je do 1000e, a koriste ih kao jeftinu radnu snagu , to je postao posao za lazove i tutubane...
Oni koji su tu maheri oni naprave ceo sistem i imaju kamion nedeljno zarade...ali to je pravi srpski posao , prodavanje magle, tj nema tu moral nemoral, nego srbin, bez morala....i gnjavis dok ne ugnjavis .....

Isto kao sto su srbi i bosanci dobri u biznisu otkup poloovnih automobila u EU , kukaju kukaju , daj spusti 100e , nemam leba da jedem, imam 3 deteta, a sva gladna i tako krene od 7 ujutro kod nemca na oglas, smori ga do 9 i nemac mu spusti cenu...i ebe sebi mater sto je uopste dao oglas , dao bi auto upola da nije morao da slusa bosanca kako laze....

Tako kazu ameri vozaci...

Poslednja izmena:
|Ima posao laznih recenzija, kad pises da ti se proizvod svideo , da pishkis ko prase u pesku ....itd itd..
Ne znam, ali tu traze bankarski racun, i za aliexpres i za alibabu , i za facebook i za instagram...svuda se lazira utisak..
Moj test pouzdanosti nije ni jedan prosao , mahom ugase svoje wa , viber ili telegram naloge 2 dana posle...
Neki i ostanu

Pa ima i da se samo javljas i da posle toga dodjes kolima i pokupis coveka i vozis ga dan dva tri..

Sve moze da se nadje, ali obicno takvi poslovi dodju onima koji su neradnici , nikad ne dodju nekome ko je vredan , pa da ga radi..
A placeni super, 1000 2000 3000e...
Znam hrvaticu , placena je 8500e , a posao joj je da kad stigne roba , to pogleda, i proveri , to radi 3 dana u nedelji, sedi u BG , boli je uvo , radi za HRV firmu i medjucovek je za te transporte, 3 puta nedeljno po 1h...nema vezu, tako joj pala ponuda, ....nije morala da shiri....a sad da li padne na nevin izgled, takva ponuda, to ne znam..

Moja iskustva su , svi vide da sam odgovoran, ali ili im treba muljara ili im treba neko ko je gluplji , to se oseti , kad zaziru od dinamicne osobe, nego traze nekog uspavanog, sporog i misle da je takav marljiviji ili pedantniji , a nije...ustvari ne znam sta misle..vecina tako misli da kad je neko kao homer simpson da je od poverenja...ne moze da smisli lukavstinu ...

Naravno hrvatica je poprilicno mutava....u razgovoru moze da izgovori 5 recenica za vece i to je to ....

Batali onlajn, uvek naleti posao dok si na klon
|Ima posao laznih recenzija, kad pises da ti se proizvod svideo , da pishkis ko prase u pesku ....itd itd..
Ne znam, ali tu traze bankarski racun, i za aliexpres i za alibabu , i za facebook i za instagram...svuda se lazira utisak..
Moj test pouzdanosti nije ni jedan prosao , mahom ugase svoje wa , viber ili telegram naloge 2 dana posle...
Neki i ostanu
Plata u beogradskim call centrima, je oko 90 000, dinara, traze svasta, od toga da glumis lekara online, do toga da radis za telekom kompanije, ili radis predizborne za partije...
Не занима ме да некога мажем и лажем. Посао треба радити чистог образа!

Шта му сви предлажете кол центре и позивање људи телефоном?

Видите да човек хоће да удара ентер на телефону и да зарађује.

Дајте такав неки предлог.
Бато, имам посао и не тражим тастер као што мислиш. 21 вијек је, интернет је прешрок појам и тражим начин да повећам приход који већ имам!

Back