Nenad 06.10.70
Početnik
- Poruka
- 2
Jel neko radi treding sa uptos firmom
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja sam razmisljao ovih dana da krenem sa nekom online trgovinom, ali nemam pojma odakle da krenem. Iskustva = nula.Ni ja,a izgleda da ovaj vise ne dolazi na forum
Nemam iskustvo,ali bi radije neku prodavnicu otvorila.Ja sam razmisljao ovih dana da krenem sa nekom online trgovinom, ali nemam pojma odakle da krenem. Iskustva = nula.
Neki moji drugari krenuli pre mene pa pogubili sve pare trgujuci kriptovalute.
Neznam ni sam. U Nemackoj nude seminare gde te kao obuce da radis sa brokerima, Agena Trader, IBot & Co.
Kostaju lepe pare, a ne znam vrede li tih para.
Kakva su tvoja iskustva?
Koliko ljudi kupuju preko neta?Zapitaj se.Ja sam razmisljao ovih dana da krenem sa nekom online trgovinom, ali nemam pojma odakle da krenem. Iskustva = nula.
Neznam ni sam. U Nemackoj nude seminare gde te kao obuce da radis sa brokerima, Agena Trader, IBot & Co.
Kakva su tvoja iskustva?
Nemoj,bolje prodavnicu otvori.Vidis da su se drugovi zajebali.Ja sam razmisljao ovih dana da krenem sa nekom online trgovinom, ali nemam pojma odakle da krenem. Iskustva = nula.
Kakva su tvoja iskustva?
To mi je suvise "action", mator sam ja za to.Nemoj,bolje prodavnicu otvori.Vidis da su se drugovi zajebali.
Mozda proizvode za ciscenje kuce.To mi je suvise "action", mator sam ja za to.
A i vjera mi ne dozvoljava da podignem nesto teze od kasike...
I za prodavnicu ti treba mnogo kapitala, izuzev ako ne krenes da radis "dropshipping" ili nesto slicno.
Ja sam pola zivota prodavao jedan naftni derivat u fizickom smislu.Kako bi to reklamirao?Kako ce neko znati za te proizvode?
Pa sta bi ti prodavao?Ja sam pola zivota prodavao jedan naftni derivat u fizickom smislu.
Nemam iskustva sa tim stvarima, a znam jednog momka iz Ukrajine koji je krenuo da prodaje neke vitamine, "dodatke za ishranu" i tome nesto slicno.
U Americi koristi Amazon za plasman svojih proizvoda i dobro mu to ide.
Ima malu firmu, sa 10-ak zaposlenih, i to je to. Nema neka velika ulaganja u marketing samog produkta.