whitenicky Buduća legenda Poruka 39.521 18.09.2006. u 15:45 - Onima koji dolaze.... #51 PLESsitnihDEMONA: Dobro dosli na forum Krstarice! (transparent) (Niki zna sta pise sa druge strane) Kliknite za proširenje... nayebali ste da se ne muce ....ovi shkolovani
PLESsitnihDEMONA: Dobro dosli na forum Krstarice! (transparent) (Niki zna sta pise sa druge strane) Kliknite za proširenje... nayebali ste da se ne muce ....ovi shkolovani
PLESsitnihDEMONA Poznat Banovan Poruka 9.594 18.09.2006. u 15:47 - Onima koji dolaze.... #52 Niki to je stavrno jedno divno mesto. Ima divan pogleda na ceo grad. POsebno kada nocu u januaru,kad upekne minus ides na pozarstvo. (Ja sam bio na C)
Niki to je stavrno jedno divno mesto. Ima divan pogleda na ceo grad. POsebno kada nocu u januaru,kad upekne minus ides na pozarstvo. (Ja sam bio na C)
whitenicky Buduća legenda Poruka 39.521 18.09.2006. u 15:49 - Onima koji dolaze.... #53 Sanha: Evo Niki,..ja ti kazem HVALAAAAA shto me uveseljavash stalno ovde Kliknite za proširenje... ja tebi kazem HVALA sto mi se svakog dana digne kad te vidim ........ kosa na glavi naravno
Sanha: Evo Niki,..ja ti kazem HVALAAAAA shto me uveseljavash stalno ovde Kliknite za proširenje... ja tebi kazem HVALA sto mi se svakog dana digne kad te vidim ........ kosa na glavi naravno
dommino Zainteresovan član Poruka 308 18.09.2006. u 15:49 - Onima koji dolaze.... #54 Hvala za ovako iscrpno objasnjenje ,samo ti nije trebalo ovo na kraju.....nebitno......pozdrav
PLESsitnihDEMONA Poznat Banovan Poruka 9.594 18.09.2006. u 15:51 - Onima koji dolaze.... #55 Sto je ova(j) dommino,dominantan/na!
whitenicky Buduća legenda Poruka 39.521 18.09.2006. u 15:52 - Onima koji dolaze.... #56 dommino: Hvala za ovako iscrpno objasnjenje ,samo ti nije trebalo ovo na kraju.....nebitno......pozdrav Kliknite za proširenje... mislis na sliku .... a ne to sam stavio cisto onako reda - radi ..... sto se tice stojka .... a ne pogresno si shvatila ....ja sam zensko :shock:
dommino: Hvala za ovako iscrpno objasnjenje ,samo ti nije trebalo ovo na kraju.....nebitno......pozdrav Kliknite za proširenje... mislis na sliku .... a ne to sam stavio cisto onako reda - radi ..... sto se tice stojka .... a ne pogresno si shvatila ....ja sam zensko :shock:
whitenicky Buduća legenda Poruka 39.521 18.09.2006. u 15:52 - Onima koji dolaze.... #57 PLESsitnihDEMONA: Niki to je stavrno jedno divno mesto. Ima divan pogleda na ceo grad. POsebno kada nocu u januaru,kad upekne minus ides na pozarstvo. (Ja sam bio na C) Kliknite za proširenje... tebi ni ovce ne bih dao da cuvas
PLESsitnihDEMONA: Niki to je stavrno jedno divno mesto. Ima divan pogleda na ceo grad. POsebno kada nocu u januaru,kad upekne minus ides na pozarstvo. (Ja sam bio na C) Kliknite za proširenje... tebi ni ovce ne bih dao da cuvas
Sanha Domaćin Poruka 3.108 18.09.2006. u 15:53 - Onima koji dolaze.... #58 whitenicky: ja tebi kazem HVALA sto mi se svakog dana digne kad te vidim ........ kosa na glavi naravno Kliknite za proširenje... Etoo,..sad ce novi da se isprepadaju kad nas vide,...
whitenicky: ja tebi kazem HVALA sto mi se svakog dana digne kad te vidim ........ kosa na glavi naravno Kliknite za proširenje... Etoo,..sad ce novi da se isprepadaju kad nas vide,...
dommino Zainteresovan član Poruka 308 18.09.2006. u 15:56 - Onima koji dolaze.... #59 Pa dobro vidim da se svi poznajete,lepo vam je tako,nisam imala nameru da remetim vasu komunikaciju ...cao! :-D
Pa dobro vidim da se svi poznajete,lepo vam je tako,nisam imala nameru da remetim vasu komunikaciju ...cao! :-D
PLESsitnihDEMONA Poznat Banovan Poruka 9.594 18.09.2006. u 15:56 - Onima koji dolaze.... #60 Ne bi ni ja! Ali tako me Micici postavio! Verovatno me je Vasa **** predlozio! (Glupo mi da pisem ovde,ali moracu da ti jednom ispricam,nesto....hehehehe)
Ne bi ni ja! Ali tako me Micici postavio! Verovatno me je Vasa **** predlozio! (Glupo mi da pisem ovde,ali moracu da ti jednom ispricam,nesto....hehehehe)