Oni

hirajgoagain

Zaslužan član
Poruka
127.191
toliko su fantasticni

- - - - - - - - - -

radicu za njih nervira me to malo

- - - - - - - - - -

ok necu : )

- - - - - - - - - -

kako da ih vredjam a da me ne promene
?

kako je tebi dobro....
Ghelyon.gif

Ajde smisli malo bolje taj uvodni post, inace cu morati da zakljucam temu.

sta fali, sta da dodam/promenim

neka ga ovako, nekako nemam tacan problem bas definisan, cas mi se cini ovako cas onako, vrti se oko toga da li imam problem s ljudima nekim ili samo zavidim a cekaj na cemu tacno zavidim uopste. a i ne radim svoju obavezu, to cu sutra

dobro ako nekom zavidis onda ti vezbas pa i ti budes na takvom putu ili se dogovoris sa sobom. mislim da mi je bio bolji uvodni post

mozda osecam jednu vrstu straha, juce sam napisala poruku, pa sam pomislia "cekaj imaju oni kako da ti razhebu zivot" i onda sam je obrisala. neke stvari mi unose nemir. u smislu da su neki ljudi opasni, kako opasni, pa tako sto ti ovde odgovaras na teme "volim ovo, ili volim ono" a oni samo PRATE i na kraju u nekom trenutku to iskoriste kad ne ocekujes

ovo je mozda na neki nacin neodredjeno, neki osecaj, ne znam.

onda kazem niko nije cvecka, svako moze da bude zao, sta se pravim nevinasce, neko pitanje prestupa
neki ljudi imaju tako konkretno u svakom trenutku sta i kako, kod mene je to nekako promenljivo, nisam sigurna, moram ev. da postanem valjda

Poslednja izmena:
pa evo procitaj sad, nisam konkretna ali to je moj problem

zavidljivost ili mogucnost da unistis sebi zivot pomocu foruma

- - - - - - - - - -

sta uopste tacno znaci unistiti sebi zivot, i to moze da bude pitanje

- - - - - - - - - -

znaci vecina ljudi dodje ovde kao budala, onako opusteno bleji. medjutim postoje oni koji nesto tu pecaju. ovo je nesto tipa tema opasni forumasi

mene cudi kako niko na tu temu nije pominjao delikvenciju nikakvu, a toga moze da ima i nije naivno. ili su svi toliko zasticeni od svega. kao neki living on the edge forumasenje?
mada otkud znam, mozda se i sama nadjem sa strane zlih, nikad se ne zna. ali to nije tema?

..

ok volela bih da neko nesot napise, govorim o jednoj vrsti finog maltretiranja, u smislu, neko misli da je jak, clan slozne ekipe, dovoljno nebitan da bi ga neko dirao itd.
medjutim vecina ljudi ovde bude ponekad i glup na nacin kao sto si u nekom poznatom drustvu, gde mozes da se cerekas, budes pomalo primitivan ili naivan i sta vec ljudi rade u ekipama a da ti to neko ne zameri. ali ovo nije zatvoren sistem
mogu bukvalno da budu tvoja utvara. mozda iz zabave, a mozda se pojavi i neka korist. jer su dovoljno jaki a sami nisu usmereni u nekakvo konkretnije zanimanje

Poslednja izmena:
Mislis, neki ljudi se na forumu predstavljaju u superlativu... sve naj, naj...
pa ti mislis pocnes da sumnjasu sebe da ne vredis dovoljno.. i da je tvoj zivot bzvz.... ?
A kod njih situacija u RL mnogo drugacija nego sto se predstavljaju ~~~
Nesto slicno kao i sa FB pricom ??

Mislis, neki ljudi se na forumu predstavljaju u superlativu... sve naj, naj...
pa ti mislis pocnes da sumnjasu sebe da ne vredis dovoljno.. i da je tvoj zivot bzvz.... ?
A kod njih situacija u RL mnogo drugacija nego sto se predstavljaju ~~~
Nesto slicno kao i sa FB pricom ??

ne, govorim o psiholoskom nasilju koje mozes da osetis preko foruma i koje moze dobro da ti sje.be zivot, pogotovo sto prvo ni ne registrujes

- - - - - - - - - -

a moze da se prosiri i van foruma, jer svako se ovde oda na neki nacin pre ili kasnije
to nije obicno prepucavanje po meni, nego nesto finije
ili jeste obicno prepucavanje?

ne, govorim o psiholoskom nasilju koje mozes da osetis preko foruma i koje moze dobro da ti sje.be zivot, pogotovo sto prvo ni ne registrujes

- - - - - - - - - -

a moze da se prosiri i van foruma, jer svako se ovde oda na neki nacin pre ili kasnije
to nije obicno prepucavanje po meni, nego nesto finije
ili jeste obicno prepucavanje?

Ja gledam ovako.... prepucavanje, i konflikti, i varnice.... medju ljudima
ce se uvek desavati online ili Cyber. ako se druzis sa ljudima....

Svako valjda nauci na koji nacin da se zastiti i prevazidje ih.

- - - - - - - - - -

Postoji mogucnost.... i da te neko potrazi u RL, da bi ti se osvetio....
Ko se plasi, neka ne vrejda i ne zadire previse u rasprave....
i ne shvatati suvise ozbiljno.

onda kad tako iskapiram stvar pitam se da li sam dobro videla. pa pomislim, nisam, nesto je drugo problem. ali mozda ipak jesam. postoji tako neki osecaj. secam se da je ovde nekad bila grupa ljudi koja je forumasila, i njih uglavnom sada nema, i tu je bilo dosta zena. one su se u jednom trenutku samo POVUKLE, a pre toga su bile jako redovne. sad se ne vracaju

tako da variram izmedju neke nesigurnosti i toga da problem postoji, s druge strane nekih psiholoskih ludaka mozda ima i u zivotu? ali mislim ne na isti nacin

Ja gledam ovako.... prepucavanje, i konflikti, i varnice.... medju ljudima
ce se uvek desavati online ili Cyber. ako se druzis sa ljudima....

Svako valjda nauci na koji nacin da se zastiti i prevazidje ih.

- - - - - - - - - -

Postoji mogucnost.... i da te neko potrazi u RL, da bi ti se osvetio....
Ko se plasi, neka ne vrejda i ne zadire previse u rasprave....
i ne shvatati suvise ozbiljno.

ovde je nesto finije u pitanju

- - - - - - - - - -

Ma post je fenomenalan i obradjuje sferu medjunarodnih odnosa i ekonomske diplomatije SRBIJA/EU

to se radi na politici :aha:

koji ha0s od teme pun lazi i bljezgarija :(
najloodje je sto postavljacica prati i provocira tih cetri pet clanova i prica kako oni nju prate i provociraju:lol:
i posle standard kuka kad dobije po gloovi (';
nedostaje mi kjaer svega mi:mrgreen:

ok ljudi mozda vama to ne moze da se desi, jako ste aktivni, skloni ste vise razmisljanju nego nekakvoj percepciji itd

ali samo ti jednog dana dodje na vratanca ono od cega ceo zivot bezis i cega si se plasio. nemojte ovo da okrecete sad na neku patetiku i dramu jer je stvar ozbiljna iako mozda ne umem dovoljno dobro da se izrazim. ne kazem da hoce. ali moguce je
!
dakle i dalje sumnjam u sebe donekle, ali eto ga

- - - - - - - - - -

koji ha0s od teme pun lazi i bljezgarija :(
najloodje je sto postavljacica prati i provocira tih cetri pet clanova i prica kako oni nju prate i provociraju:lol:
i posle standard kuka kad dobije po gloovi (';
nedostaje mi kjaer svega mi:mrgreen:

nikog ne pratim i provociram, pricam o ozbiljnim stvarima a ne o klinackim pod.jebavanjima
s druge strane ne znam gde ces ti da zavrsis
pitaj se malo

videcemo : )))

- - - - - - - - - -

ne bih osecala nikakav strah da je tako!!!!

- - - - - - - - - -

videcemo "drugari", ako se desilo meni, desice se sutra i vama

- - - - - - - - - -

kad ne ocekujes, kad se najmanje nadas, kad si slab i ranjiv i kad ti je forum "prijateljsko mesto", kad si glup
e tad ce da ti se desi
posle ce da se ceses ali koga briga?

Back