Poznavalac stvari Legenda Poruka 60.338 05.11.2012. u 22:26 - Oni zapravo i ne nude ništa #251 Ériu: e nemam pojma ja o cemu ti to, al sta god da je, ne zanima me, fala na ponudi Kliknite za proširenje... Да те удамо срећно и подразумева се богато!
Ériu: e nemam pojma ja o cemu ti to, al sta god da je, ne zanima me, fala na ponudi Kliknite za proširenje... Да те удамо срећно и подразумева се богато!
Poznavalac stvari Legenda Poruka 60.338 05.11.2012. u 22:27 - Oni zapravo i ne nude ništa #252 Ériu: kaki ste vi forumasi, sa vama samo ko sa jehovinim svedocima, fala lepo dovidjenja i nemo da se vracate Kliknite za proširenje... Ебте, па ти навратила код нас, а кад тамо већ, међутим... Бре!
Ériu: kaki ste vi forumasi, sa vama samo ko sa jehovinim svedocima, fala lepo dovidjenja i nemo da se vracate Kliknite za proširenje... Ебте, па ти навратила код нас, а кад тамо већ, међутим... Бре!
Ériu Veoma poznat Poruka 12.966 05.11.2012. u 23:30 - Oni zapravo i ne nude ništa #253 ma ja se udala vec, sad cekam kacu drugi put, a prvo moram i da se razvedem, al fala na brizi,ceni se, obavesticu kad se dogodi!
ma ja se udala vec, sad cekam kacu drugi put, a prvo moram i da se razvedem, al fala na brizi,ceni se, obavesticu kad se dogodi!