Oni zapravo i ne nude ništa

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

gost 275405

Veoma poznat
Banovan
Poruka
11.751
Svedoci smo kukanja da dobar srpski domaćin ne može da se oženi iako je materijalno situiran, jer su žene pobegle u grad.
Čitajući bračne ponude takvih mladoženja, zapala mi je u oči jedna stvar - oni nude materijalnu situiranost( bolje gazdarica na selu nego radnica u piceriji u gradu).I da su Ukrajinke najbolje ili već neka druga egzotična sorta.I da budu vredne domaćice na imanju.Međutim kad se malo dublje zagrebe, oni traže ženu od 20-30 godina iako sami imaju oko 40.Što će reći rasplodna ženka, koja će štancovati decu, raditi na imanju a noću udovoljavati strastima tog mladoženje.:mrgreen::mrgreen:
U suštini ti emotiovni, osećajni muškarci, kako se predstavljaju nude ženi da radi za stan i hranu.Jeftina radna snaga.A onda se čude zašto cure beže od njih.
(Hvala Đavolja nevesto).
Da li ti likovi zaista nešta ozbiljno nude?

Svedoci smo kukanja da dobar srpski domaćin ne može da se oženi iako je materijalno situiran, jer su žene pobegle u grad.
Čitajući bračne ponude takvih mladoženja, zapala mi je u oči jedna stvar - oni nude materijalnu situiranost( bolje gazdarica na selu nego radnica u piceriji u gradu).I da su Ukrajinke najbolje ili već neka druga egzotična sorta.I da budu vredne domaćice na imanju.Međutim kad se malo dublje zagrebe, oni traže ženu od 20-30 godina iako sami imaju oko 40.Što će reći rasplodna ženka, koja će štancovati decu, raditi na imanju a noću udovoljavati strastima tog mladoženje.:mrgreen::mrgreen:
U suštini ti emotiovni, osećajni muškarci, kako se predstavljaju nude ženi da radi za stan i hranu.Jeftina radna snaga.A onda se čude zašto cure beže od njih.
(Hvala Đavolja nevesto).

:klap::klap::klap::klap::klap::klap::klap::klap:
Odavno nisam pročitao pametniji post.

:klap::klap::klap::klap::klap::klap::klap::klap:
Odavno nisam pročitao pametniji post.

Ma nije pametan , nego su mi se zgadili pojedinci koji stalno jadikuju da su srpske žene nesklone tome, a sa svojih cirka 40 hoće isključivo curu od 20 do 30 ako može i ta varijanta.Pitao sam, a šta nudite zauzvrat, jer muškarac koji želi toliko mlađu ženu mora da ima neki veoma poseban kvalitet ne dobih neki zadovoljavajući odgovor.

Poslednja izmena:
(Hvala Đavolja nevesto).

što meni 'hvala'? :huh:

podržavam tvoju logiku
očigledno je da je to stavrno jadan izbor
za svaku normalnu ženu
selo kunlučenje održavanej domaćinstva nikakv socijalni život - zašta?

Licemeri, čitao sam njihove postove ovde kako su Ukrajinke ,Ruskinje itd idealne žene.A onda se zajebu pa onako naivno kažu, u doba mog dede žena je radila i rađala.:mrgreen:
Imanje tih ljudi će ostati njihovo, žena neće imati ništa,sve ostaje deci posebno prvom pa muškom, tako da je ta "situiranost" koju nude vrlo diskutabilna.

Licemeri, čitao sam njihove postove ovde kako su Ukrajinke ,Ruskinje itd idealne žene.A onda se zajebu pa onako naivno kažu, u doba mog dede žena je radila i rađala.:mrgreen:
Imanje tih ljudi će ostati njihovo, žena neće imati ništa,sve ostaje deci posebno prvom pa muškom, tako da je ta "situiranost" koju nude vrlo diskutabilna.

dobro pa ne mora zena da se upusta u to ako nece? a ako mora ebiga onda mora
ili moze da postavi uslov da bude tako i tako pravno

dobro pa ne mora zena da se upusta u to ako nece? a ako mora ebiga onda mora
ili moze da postavi uslov da bude tako i tako pravno

Pa i ne upušta se nego zbriše odatle.:lol:

Zamisli da moraš da budeš nečija robinja celog života.Bio svojevremeno neki novinski članak u kojem neka stara majka odlazi do bračne agencije da se raspita da li buduća snajka može da radi jer ona sirota ne može više sama da rinta.:hahaha:

valjda nisu svi sa sela toliki monstrumi???

zasto robinja ne verujem, tj ono koliko i u gradu

cekaj i u gradu moras da radis, ok mozes da zapustis kucu, ok mozes da pobegnes od svekrve... ali znaju oni valjda u selu pa su manje striktni a cak ovi neki sa pijace i nisu, mislim da naslednici i idu u grad ne rade seoske poslove/
valjda i ta sto hoce da se uda znaci ona proceni da joj je to bolje, onda valjda malo ispituje situaciju i sta, kad se zatvore vrata oni postanu neka cudovista?
a kazem drugo je ako je neka prisila i stvarno ne moze da pobegne nikako, to je vec neka druga tema? ali toga ima i po gradovima valjda
mozda je teze u prirodnim uslovima ...

znaci jedino da nemas gde da odes od njega, da ti je u gradu zatvoreno svaka mogucnost...
ajoj
znaci nesrecne zene i ovi muchitelji ali da li je bas tako, a i da je tako, nece niko da im pomogne?

valjda nisu svi sa sela toliki monstrumi???

zasto robinja ne verujem, tj ono koliko i u gradu

cekaj i u gradu moras da radis, ok mozes da zapustis kucu, ok mozes da pobegnes od svekrve... ali znaju oni valjda u selu pa su manje striktni a cak ovi neki sa pijace i nisu, mislim da naslednici i idu u grad ne rade seoske poslove/
valjda i ta sto hoce da se uda znaci ona proceni da joj je to bolje, onda valjda malo ispituje situaciju i sta, kad se zatvore vrata oni postanu neka cudovista?
a kazem drugo je ako je neka prisila i stvarno ne moze da pobegne nikako, to je vec neka druga tema? ali toga ima i po gradovima valjda
mozda je teze u prirodnim uslovima ...

U gradu neka žena ima veću bezbednost u krajnjoj liniji.Ne radi se o selu ili gradu nego o tom karakteru.

ok tv ih valjda romanticno nasminka, tebi to smeta?? pa ok verovanto su nekako izmedju realno
a mozda i ne ko zna mozda ima nekakvih

nego ti koji se nisu ozenili do 40 su teske dripcine?
a ako se u gradu nisu ozenili do 40 nisu teske dripcine?

ok znaci ako znash da vozis auto onda nema problema

Mašiš pojantu hirajgoagain, moraću da te kaznim zbog toga.

Pa i ne upušta se nego zbriše odatle.:lol:

Zamisli da moraš da budeš nečija robinja celog života.Bio svojevremeno neki novinski članak u kojem neka stara majka odlazi do bračne agencije da se raspita da li buduća snajka može da radi jer ona sirota ne može više sama da rinta.:hahaha:
Slusao ja jednog seljaka kako kuka sto mu je cerka upisala medicinku skolu i hoce napustiti selo :
"Sunce joj zarko , bolje voli da opere sto goozica nego da okopa gredicu luka !"

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back