- Poruka
- 91.508
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ajde Ćero , Ovaj vas opet hvali .Devica
Važe za najpametniji znak Zodijaka jer se kod nje mešaju razne vrste inteligencija.
E jes nas pohvalio u posljednoj rečeniciAjde Ćero , Ovaj vas opet hvali .@Kćerka Direktora Cirkusa
Kaži ti Luftiki : " e mnogo joj fala" za te lepe reči.Vodolija . . . . . . prenosi Luftika.
Ja sam Vodolija i vijuge mi rade 42km/h.Vodolija
Kada je reč o poslu, “brzinom svetlosti” će naći rešenje za svaki problem i predložiti korisne savete.
Ukoliko ih neka tema zainteresuje, potrudiće se da saznaju sve o njoj.
Međutim, ako im tema nije zanimljiva i inspirativna, neće gubiti ni minut svog vremena.
Vodolije imaju potpuno drugačiji pogled na svet.
One su veoma dubokoumne, vole da raspravljaju o filozofskim temama, a filozofiranje smatraju za najjednostavniju stvar na svetu, prenosi Luftika.
To je vrvt kad spavaš ?Ja sam Vodolija i vijuge mi rade 42km/h.
Znači nešto ne valja u analizi.
Vodolije istoDevica
Device primećuju i najmanje sitnice u svakoj situaciji.
Važe za najpametniji znak Zodijaka jer se kod nje mešaju razne vrste inteligencija.
LJudi rođeni u ovom znaku su analitični, ali i vrlo kreativni, što ih čini izuzetno dobrim u rešavanju problema.
Osim toga, Device su neprikosnovene u čitanju ljudi i situacija, uglavnom zato što uvek obraćaju pažnju na detalje koji drugima promaknu.
Najveći problem je njihova sklonost da previše analiziraju svaku situaciju, a to ih ponekada može dovesti do opsesije.
To i jeste za vodolije garant, nego on prepravio za device, i dodao samo poslednju rečenicu da deluje ubedljivije.Vodolije isto
Device i vaze za jeddne od tri genijalacaTo i jeste za vodolije garant, nego on prepravio za device, i dodao samo poslednju rečenicu da deluje ubedljivije.
Lavovi možda? Djevice-preprepedantbe, opsesivno uredne......smarajuće, spore ali vrijedneDevice i vaze za jeddne od tri genijalaca
Lavovi?ne.Lavovi možda? Djevice-preprepedantbe, opsesivno uredne......smarajuće, spore ali vrijedne
https://luftika.rs/horoskopski-znakovi-inteligencija-pamet/Lavovi možda? Djevice-preprepedantbe, opsesivno uredne......smarajuće, spore ali vrijedne
https://nportal.novosti.rs/amp/82914/zena/vesti/oni-su-najinteligentniji-znaci-horoskopaLavovi možda? Djevice-preprepedantbe, opsesivno uredne......smarajuće, spore ali vrijedne
https://www.krstarica.com/horoskop/...dijaka-jedan-se-posebno-izdvaja-mozda-je-vas/Lavovi možda? Djevice-preprepedantbe, opsesivno uredne......smarajuće, spore ali vrijedne
da vis kako im rade od danas 15og...pola njih urgentno na psihijatriji.Blizanci. Mada astrolozi bi rekli da je bitan položaj Merkura i aspekti sa njim nezavisno o kom se znaku radi.
to ne znaci da im vijuge rade tako brzo.ajd evo i treći
Škorpija
LJudi rođeni u ovom znaku su veoma inteligentni, nezavisni i ne dozvoljavaju da se iko igra sa njihovim emocijama.
Inteligentne, hrabre i izuzetno intuitivne, brzo će naći vašu “Ahilovu petu” i sve okrenuti u svoju korist.
Imaju veoma oštar um i tendenciju da kažu pravu stvar u pravom trenutku.
Skloni su dubokoumnom razmišljanju, preteranoj analizi ljudi i situacija oko sebe, piše Žena Blic.
promeni baterijeJa sam Vodolija i vijuge mi rade 42km/h.
Znači nešto ne valja u analizi.