Oni koji su...

• Začetnik teme Začetnik teme BG5
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

BG5

Veoma poznat
Poruka
11.580
...bojkotovali referendum za ustav su izmedju ostalog to cinili zbog toga sto Albanci na Kosovu nisu imali pravo glasa.

Da li ce ta grupacija bojkotovati parlamentarne izbore s obzirom da Albanci na Kosovu opet nemaju pravo da glasaju?Ako nece,sta onda reci za te ljude?O kakvim ljudima mi to govorimo?

BG5:
...bojkotovali referendum za ustav su izmedju ostalog to cinili zbog toga sto Albanci na Kosovu nisu imali pravo glasa.

Da li ce ta grupacija bojkotovati parlamentarne izbore s obzirom da Albanci na Kosovu opet nemaju pravo da glasaju?Ako nece,sta onda reci za te ljude?O kakvim ljudima mi to govorimo?
Sta pricas covece?

BG5:

Добро си приметио.Свака част!

Да се не правимо блесав овде.Знамо ко је позивао на бојкот и који су били "аргументи".Између осталих и ово је био један од "аргумената".

jomini:
''...bojkotovali referendum za ustav su izmedju ostalog to cinili zbog toga sto Albanci na Kosovu nisu imali pravo glasa.''
Ovo?
_Milanche_:
pa evo argumentovano ko je bre bojkotovao refenrom zasto sto albanci nisu na birackom spisku?
Pa LDP prihvata da Kosovo dobije nezavisnost i da Albanci i formlano ne budu gradjani Srbije kakvo bojkotovanje zbog toga aman covece...

To je bio jedan od razloga za bojkot.Nije bio jedini razlog za bojkot

ma, ne. savršeno je logično da na referendumu o ustavu kojim se 'čuva' kosovo u sastavu srbije, stanovnici tog istog kosova nemaju pravo glasa. tragikomedija u režiji vojislava koštunice, borisa tadića, tomislava nikolića i vučele...

Back