Oni koji ste več tata ili mama jel ok to ili je totalno bez veze?

Napravio sam mali video za djecu ali vas pitam jel totalno bez veze i nije dobro ili je možda ok?
Kažite istinu, samo to se traži.

Ritam i melodija totalno izlizani, korišćeni nebrojano puta...

Ali... OK... ja baš to volim!

Muzika je vesela, to deca vole, animacija ima jedan "defekt"...
Naime, postoji jedan zastoj u pokretu, pa bi bilo dobro da bude na 4/4 takta...

Svako dobro i još ovakvih kreacija ti želim
:vzagrljaj:

Ritam i melodija totalno izlizani, korišćeni nebrojano puta...

Ali... OK... ja baš to volim!

Muzika je vesela, to deca vole, animacija ima jedan "defekt"...
Naime, postoji jedan zastoj u pokretu, pa bi bilo dobro da bude na 4/4 takta...

Svako dobro i još ovakvih kreacija ti želim
:vzagrljaj:
Ma ne mogu ništa da uradio oko toga. Animacija je samo nekoliko sekundi onda se ponovi. Neznam šta da uradim pa i nemam nekakve programe da bih to mogao da zabrišem. Nadao sam se, da možda djeci to neče toliko smetat. Što se tiča ritma, melodija. Šta ja znam. Zaigrao sam šta sam imao u rukama i to je to. Hvala ti za mišljenje.

Ma ne mogu ništa da uradio oko toga. Animacija je samo nekoliko sekundi onda se ponovi. Neznam šta da uradim pa i nemam nekakve programe da bih to mogao da zabrišem. Nadao sam se, da možda djeci to neče toliko smetat. Što se tiča ritma, melodija. Šta ja znam. Zaigrao sam šta sam imao u rukama i to je to. Hvala ti za mišljenje.
Deci to sigurno neće smetati...
Meni je toliko pevljivo, da sam skoro počela i sama da pevuckam po kući, hahahah..

Inače, znam da je teško to ispraviti i u studiju... Ne sekiraj se... Super je!
:heart2:
:heart2: :heart2:

Pomalo dodaješ, pa će da krene.

Back