thedar
Aktivan član
- Poruka
- 1.355
Napravio sam mali video za djecu ali vas pitam jel totalno bez veze i nije dobro ili je možda ok?
Kažite istinu, samo to se traži.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Napravio sam mali video za djecu ali vas pitam jel totalno bez veze i nije dobro ili je možda ok?
Ma ne mogu ništa da uradio oko toga. Animacija je samo nekoliko sekundi onda se ponovi. Neznam šta da uradim pa i nemam nekakve programe da bih to mogao da zabrišem. Nadao sam se, da možda djeci to neče toliko smetat. Što se tiča ritma, melodija. Šta ja znam. Zaigrao sam šta sam imao u rukama i to je to. Hvala ti za mišljenje.Ritam i melodija totalno izlizani, korišćeni nebrojano puta...
Ali... OK... ja baš to volim!
Muzika je vesela, to deca vole, animacija ima jedan "defekt"...
Naime, postoji jedan zastoj u pokretu, pa bi bilo dobro da bude na 4/4 takta...
Svako dobro i još ovakvih kreacija ti želim
![]()
Od dva pa do nekde 6 pa onda od 70 do 120 moždaPa ok al za koji uzrast
Nadam se, da će bit. Hvala za mišljenjeZanimljivo je.![]()
...
Naime, postoji jedan zastoj u pokretu, pa bi bilo dobro da bude na 4/4 takta...
Napravio sam mali video za djecu
HvalaTo je samo za najmlajše, nič ne kompliciraj.
Mislim, da bi bilo zanimivo tudi za dojenčke.
Deci to sigurno neće smetati...Ma ne mogu ništa da uradio oko toga. Animacija je samo nekoliko sekundi onda se ponovi. Neznam šta da uradim pa i nemam nekakve programe da bih to mogao da zabrišem. Nadao sam se, da možda djeci to neče toliko smetat. Što se tiča ritma, melodija. Šta ja znam. Zaigrao sam šta sam imao u rukama i to je to. Hvala ti za mišljenje.
Za mlađi uzrast , muzika , ritam, ok . Preporučljivo za decu do 4 godine, jer posle toga bi trebalo da postoje bar neke reči, smislene . Sve pohvale za trud !Napravio sam mali video za djecu ali vas pitam jel totalno bez veze i nije dobro ili je možda ok?
Najlepša hvala još jednom, zlati steDeci to sigurno neće smetati...
Meni je toliko pevljivo, da sam skoro počela i sama da pevuckam po kući, hahahah..
Inače, znam da je teško to ispraviti i u studiju... Ne sekiraj se... Super je!
![]()
![]()
Pa važno mi je, da se nađe djeca i da ima netko od njih kaku minutu zabave, veselje od toga. Hvala vam za feedback, mišljenje.Za mlađi uzrast , muzika , ritam, ok . Preporučljivo za decu do 4 godine, jer posle toga bi trebalo da postoje bar neke reči, smislene . Sve pohvale za trud !
Pomalo dodaješ, pa će da krene.Ma ne mogu ništa da uradio oko toga. Animacija je samo nekoliko sekundi onda se ponovi. Neznam šta da uradim pa i nemam nekakve programe da bih to mogao da zabrišem. Nadao sam se, da možda djeci to neče toliko smetat. Što se tiča ritma, melodija. Šta ja znam. Zaigrao sam šta sam imao u rukama i to je to. Hvala ti za mišljenje.