Onesvestiti čoveka udarcem

Pa i meni da pridje neki debil sa namerom da se bije ne bih razmisljao mnogo.

A šta misliš što mu je prišao? :D Provokacija je cudo. Dobacis nekom liku za kojeg vizuelno smatraš da je fizički slabiji on ti priđe kao pravi papak sa raširenim rukama i kaže "Ša je bilo eee" PAF... lik je nokautiran. Par puta sam video takve scene uživo, retko ko provali da je početni krivac taj što je i pobedio u "tuči" koja je trajala par sekundi :lol: . A naravno bilo je da su se vraćali sa motkama da izjednače skor.

Ni onaj drugi lik nije izgledao kao da hoće da se bije nego je pitao samo zašto a ovaj iskoristio momenat njegove nepažnje jbg.

pa sam je sebe demantovo, ako nece frku sto je na pocetku satro pokazo onda je posle patosiranja ovog lika trebao da ode laganica, al je ostao i kreno da ga sutira.
da je afekt krenuo bi odma tako da ovo sutiranje posle nije afekt nego kurcenje. a ova spika pre toga samim tim kalkulacija i odmeravanje dal moze kad moze i sta moze.
i pritom ovaj bijeni ima teatralni momenat gde vileni okrece ledja odlazi skida majicu i vraca se. tako da je logicno zakljuciti da nije nikakav fajter sto dalje moze da ukaze na cinjenicu da ga je ovaj debil zajebavo prozivo il sta vec ne bi li se iskurcio.
da ne zaboravimo da je tu kamera koja sve snima i da ti napominjes da taj lik ima vise klipova sa frkama.... eo ja sasvim logicno zakljucujem , mozda ces i ti ako pogledas jos stotinak puta. aj zdrao

To su anglosaksonci, oni mnogo pricaju, a na kraju eksplodiraju i kao ajmo, lupaj samare.U USA je to specificno, tuga kolika je crna komedija.

Back