Onemogucen fb profil

o tome bas i pricam

nasi hakeri su klinci koji su skinuli neki tutorijal o etickom hakovanju..pa i ja sam ga svojevremno gledao i umem da se igram sa proxy lancima i da se zezam..ali nisam haker..nasi su u 99% slucajeva korisnici programa koje prave pravi hakeri...

a sto se tce keylogera..tako sam drugu spasio firmu njegovog oca..provalili da im iza ledja rade :)
Pa dobro i to je hack pogotovo ova druga opcija je strava z:D, a mislim da lika koji ume sam da pravi skripte boli uvo da krade klinkama fejsbuuk profile, kakav je to onda haker z:p

Salim se ja malo vidim da nema odgovora za mobilni telefon, pretpostavljam da ne funkcionise, tako da 3. opcije sem prijave da joj uklone profil nema. Mada ce i tu da se naceka.

Pa dobro i to je hack pogotovo ova druga opcija je strava z:D, a mislim da lika koji ume sam da pravi skripte boli uvo da krade klinkama fejsbuuk profile, kakav je to onda haker z:p

Salim se ja malo vidim da nema odgovora za mobilni telefon, pretpostavljam da ne funkcionise, tako da 3. opcije sem prijave da joj uklone profil nema. Mada ce i tu da se naceka.
Naravno da to nije jednostavno! Kako će Šećerbeg znati da li npr. Marko Milošević br. 1 nešto čačka po svom profilu, ili po profilu svoga imenjaka i prezimenjaka br. 2, 3 ili 4? A na imeniku ih ima 64!!!!

........................

Naravno da to nije jednostavno! Kako će Šećerbeg znati da li npr. Marko Milošević br. 1 nešto čačka po svom profilu, ili po profilu svoga imenjaka i prezimenjaka br. 2, 3 ili 4? A na imeniku ih ima 64!!!!

........................

Pa ako prilozi licne podatke a ima svoje fotografije koje mogu da je identifikuju postoji sansa da ugase profil.

Pa ako prilozi licne podatke a ima svoje fotografije koje mogu da je identifikuju postoji sansa da ugase profil.
Svoje fotografije? Koje? One koje su već na profilu koje je neko već mogao da skine, ili neke slične, a onda to MORA NEKO da POGLEDA, analizira i donese zaključak....
Mada ustvari, fotografije na FB-u su 'kodirane', tako da se odmah VIDI da li su skunute sa FB-a, ili su to tvoje fotografije sa računara, mobitela i slično.....

Poslednja izmena:

Back