kyo.
Elita
- Poruka
- 22.685
moram sad ići...poso čeka...al odgovor dobijaš 1000% kad se vratim

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ma sa narodnom republikom kinom nema zezanja.da vidimo ko sme da se zeza sa prvom vojnom silom u svetu koja ima 3 000 000 regularnih vojnika.Amerika je u genocidnom vijetnamskom ratu upotrebljavala najvise 550 000 vojnika.niko nece da prizna da je kina postala ili je na pragu da ce postati vojna i ekonomska sila broj jedan.da se teziste moci premesta sa zapada na istok.tacnije na indiju i kinu.
A da li si si ti u stanju da sa svojim naduvenim egom ikada bilo kome forumašu odgovoriš nekada kulturno i smisleno kada te "priteraju u ćošak" i ukažu ti kako lupetaš gluposti...
Očigledno je da nisi.
Svakako, samo zavisi od pitanja i ko ga postavlja!
Tebi je, ochigledno, svakog trenutka, neophodna potvrda, tvojoj "pameti"a ja bash nisam za te patoloshke relacije!
![]()
Svakako, samo zavisi od pitanja i ko ga postavlja!
Tebi je, ochigledno, svakog trenutka, neophodna potvrda, tvojoj "pameti"a ja bash nisam za te patoloshke relacije!
nemoj tako...
nju često ovde napadaju...tako da se možda koji put oseti ugroženom pa reće nešto što nije mislila....eto ja ju razumem jer sam u početku i ja mislio da si radikal...al eto
a to da ti voliš da nateraš čoveka u ćošak...OK...jedini si od ekipe koji to umeš...i tu kapa dole...al ipak nije ni od tebe u redu kad vadiš neke citate van fabule diskuntanta s kojim se po stavovima "nisi našao"
alergicna pripada onima (kako sam ja shvatio) koji su razočarani politikom u Srbiji u proteklih 20 godina...a ne vide rešenje u radikalizaciji...ko neki ovde
vratite se na temu,jer ako nastavite ovako zakljucacu![]()
vratite se na temu,jer ako nastavite ovako zakljucacu![]()
Ili što ti rekoše drugi forumaši, bolje idi pazi na ruačak domaćice...
![]()
u zapadnom svijetu, u kome, ako se ne varam, i ti zivis, demonstracije ne organiziraju tajne sluzbe...nego gradani i raznorazne mirovne i slicne organizacije...i njima je doista stalo do tibeta, jer sto njima Kineske komunjare rade, od njihove okupacije, je vise nego strasno...