one world, one dream, free Tibet

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
ma sa narodnom republikom kinom nema zezanja.da vidimo ko sme da se zeza sa prvom vojnom silom u svetu koja ima 3 000 000 regularnih vojnika.Amerika je u genocidnom vijetnamskom ratu upotrebljavala najvise 550 000 vojnika.niko nece da prizna da je kina postala ili je na pragu da ce postati vojna i ekonomska sila broj jedan.da se teziste moci premesta sa zapada na istok.tacnije na indiju i kinu.

ma sa narodnom republikom kinom nema zezanja.da vidimo ko sme da se zeza sa prvom vojnom silom u svetu koja ima 3 000 000 regularnih vojnika.Amerika je u genocidnom vijetnamskom ratu upotrebljavala najvise 550 000 vojnika.niko nece da prizna da je kina postala ili je na pragu da ce postati vojna i ekonomska sila broj jedan.da se teziste moci premesta sa zapada na istok.tacnije na indiju i kinu.

Kina i ne želi da bude zvanično prva svetka velesila jer nema teritorijalnih pretenzija ni prema kom.Ali sticajem okolnosti vrlo su blizu.

To zvanje prve svetske velesile samo odgovara amerikancima sve dok negde ne budu natrčali na nečiju pesnicu i legli kao grogiran bokser.

A da li si si ti u stanju da sa svojim naduvenim egom ikada bilo kome forumašu odgovoriš nekada kulturno i smisleno kada te "priteraju u ćošak" i ukažu ti kako lupetaš gluposti...
Očigledno je da nisi.

Svakako, samo zavisi od pitanja i ko ga postavlja!

Tebi je, ochigledno, svakog trenutka, neophodna potvrda, tvojoj "pameti"a ja bash nisam za te patoloshke relacije!

:lol::lol::lol:

Svakako, samo zavisi od pitanja i ko ga postavlja!

Tebi je, ochigledno, svakog trenutka, neophodna potvrda, tvojoj "pameti"a ja bash nisam za te patoloshke relacije!

Evo umro sam od smeha slušajući tvoje glupe odgovore, kada već ne znaš da odgovoriš ništa pametno.
Što se tiče potvrde moje pameti, pa ne mogu da se tešim time što sam tebe demantovao ili ti dokazao da nemaš pojma o životu. To je kao kada demantuješ dete od 3 godine ili nekog mentalno zaostalog čoveka...
Ili što ti rekoše drugi forumaši, bolje idi pazi na ruačak domaćice...
:lol::lol::lol:

nemoj tako...

nju često ovde napadaju...tako da se možda koji put oseti ugroženom pa reće nešto što nije mislila....eto ja ju razumem jer sam u početku i ja mislio da si radikal...al eto

a to da ti voliš da nateraš čoveka u ćošak...OK...jedini si od ekipe koji to umeš...i tu kapa dole...al ipak nije ni od tebe u redu kad vadiš neke citate van fabule diskuntanta s kojim se po stavovima "nisi našao"

alergicna pripada onima (kako sam ja shvatio) koji su razočarani politikom u Srbiji u proteklih 20 godina...a ne vide rešenje u radikalizaciji...ko neki ovde

Dragi kyo...

Polazim od kraja tvoje rečenice...
Ni ja ne vidim rešenje u radikalizaciji političke scene u Srbiji, niti sam radikal. Ako si ti to shvatio a živiš u Hrvatskoj, mogla je i ona...

Međutim njen problem je preveliki ego i problem koji imaju svi zagriženi simpatizeri neke partije. Ono što kaže veliki vođa (veliki brat, vođa sekte....) je apsolutna istina i ne postoji ništa drugo osim te istine... :)

Takvi najčešće ne koriste sopstveni mozak i kada ih sateraš u ćosšak, postaju agresivni, bezobrazni, nekulturni...
E, sada, da bi neko bio tako slepi pristalica nekih politika i ideja (recimo neke verske sekte - što ne pukušavam da kažem da je ona ta)... onda je potrebna i određena doza primitivizma i neznanja (bilo istorije, bilo geografije, filozofije...) jer ne možeš tako lako uticati na svest i pamet nekog obrazovanog i normalnog...

Dakle, ja nisam izvlačio stvari iz konteksta nego sam govorio o tome da neko ovde non-stop napada druge, a to čini i bez argumenata i bez ikakvog pokrića u znanju ili bilo čemu drugog...

A zasto se ovde prenose balkanske svadje? Da se razumemo, treba graditi diskusiju, a ne cutati, ali zanimljiv mi je smer u kome je otisla diskusija.

Ja sam svoje rekla otprilike na strani 6 ili 7. Satainizacija Kine koja nema nikakve veze sa onim sto se desava oko Tibeta.

:?::?::?:
u zapadnom svijetu, u kome, ako se ne varam, i ti zivis, demonstracije ne organiziraju tajne sluzbe...nego gradani i raznorazne mirovne i slicne organizacije...i njima je doista stalo do tibeta, jer sto njima Kineske komunjare rade, od njihove okupacije, je vise nego strasno...

Ко нама Србима о правди и слободи:rolleyes:. Олуја, највеће етничко чишчење у Европи после другог светског рата, слави геноцидна творевина хрватска.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back