popkica^bebitj
Primećen član
- Poruka
- 505
Sta mozes...nista...stisni pesnice...broji do deset...ali ako nervira konstantno...batali je 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
kreni na terapiju...izgleda sasavo ali delujefrozen1982.:...kada vas neka zena toliko iznervira da bi ste je zadavili.Kako se s tim izboriti?
Ja,posto imam bujnu mastu zamislim da je ko Asterix lupim pa da odleti a samo joj cipele ostanu,ili zamislim da je sutnem u dupe tako jako da padne...
Ponekad davim jastuk...
Koji su vasi predlozi?
Podrazumeva se da je svaki vid fizickog nasilja iskljucen jos u startu,bar kod mene.
frozen1982.:...kada vas neka zena toliko iznervira da bi ste je zadavili.Kako se s tim izboriti?
Ja,posto imam bujnu mastu zamislim da je ko Asterix lupim pa da odleti a samo joj cipele ostanu,ili zamislim da je sutnem u dupe tako jako da padne...
Ponekad davim jastuk...
Koji su vasi predlozi?
Podrazumeva se da je svaki vid fizickog nasilja iskljucen jos u startu,bar kod mene.
Saljivdzija ?kocicm:kaži joj da nema intenzivnu boju kose i neće pričati sa tobom mesec dana
Iz iskustva?Vragolasta Amfibija:pa ono..postavish joj bombu u kolima it o...
Vragolasta,u tvojim snovima..to je onaj film..bomba izmedju nogu.....Vragolasta Amfibija:jeste..a onda je doso pirs brosnan i demontirao je![]()
pikax:Saljivdzija ?
he, ispravka : neke zene se mozda uvrede..kocicm:neshvatljivo, ali žene se uvrede
frozen1982.:...kada vas neka zena toliko iznervira da bi ste je zadavili.Kako se s tim izboriti?
kocicm:oženiš je