Ona se sminka, a nije se kupala

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Pa zna se. Po potrebi.
Imam ja jednog poznanika... On zbilja trazi potvrde.
Ma,ok ali ona danas moze biti zdrava,te veceri imati sex sa ko zna kim i,cvrc potvrda ne vazi
kad se sutra vrati kod njega.I,eto ti djavole ,vraze nevolja
Da pitas ribu jel bi pre izasla na ulicu nesredjena spolja ili prljavih gacica..rekla bi nije bitno u zurbi ionako necu imati sex

Zgrozio si mi vece:eek:

Generalizujes,nisu sve devojke takve.Mozda si imao nesrecu da naletis na tako neku jer toga uvek ima i kod zena i kod muskaraca.Na zalost

Nikad necemo znati dal su sve devojke takve..svakoj se to desi ali je poenta sto se tad ne upusta u sexualne odnose ona koja drzi do sebe..pricamo o onima koje su spolja sredjene a to joj se desi..znaci svaka ide u wc da proveri sminku a ne i dole

Nikad necemo znati dal su sve devojke takve..svakoj se to desi ali je poenta sto se tad ne upusta u sexualne odnose ona koja drzi do sebe..pricamo o onima koje su spolja sredjene a to joj se desi..znaci svaka ide u wc da proveri sminku a ne i dole
Svaka devojka licnu higijenu treba da odrzava pre svega zbog sebe.To je stvar opste kulture i licnog vaspitanja.A,sad sto ima i nevaspitanih,sta cemo to je tako
da znaš kumo da si mudra......:cool:

:cmok2:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back