Mojrae
Domaćin
- Poruka
- 4.614
Vidiš, moj i tvoj pogled na stavku "biti sposoban da izađeš na kraj sa nekim" ovde se razlikuje.
Dotična ex ne napada tebe lično. Ona napada tvoju "titulu" trenutne u njegovom životu. Kad ti odeš, maltretiraće sledeću. I tako u krug. Dakle, nisi ti, lično, bitna. Bitno je što si sa njim.
I na koji način si ugrožena toliko da bi izvela čitav onaj scenario (da ga ne citiram, a mislila sam da se zezaš) iz posta? Meni je ponižavajuće da se spuštam na nivo ludače i da se pregačim sa njom.
Sad ako je tebi gušt da se čupaš u blatu sa bivšim devojkama svog momka, nemam ništa protiv.
Pozovi me da gledam.
Kladiću se na tebe.
naravno da se osecam ugrozeno ako me neko stalkuje - ti mislis da se ti ne bi osecala tako zato sto nisi bila u slicnoj situaciji.
i ne zavrsava se to na tome, nego takva zena i u rl prica price o tebi. momak dodje i prosje, repovi za tobom ostaju i stete ti.
normalna ljudska reakcija je ili da bezis, ili da se boris. svaka reakcija je ljudska, meni nista ne smeta sto ces ti da zoves nekog drugog da resava tvoje probleme. ako se njemu nakaci tvoj bivsi, to je tvoj problem i ti ces da mu izadjes na crtu ili ces opet da nadjes nesto korisnije da radis?
sta je meni gust opet nije tvoja stvar, valjda umes drugacije da diskutujes od davanja saveta o kopanju sargarape i rvanja u blatu koje je opet, tebi u glavi.