ONA JE VISA

• Začetnik teme Začetnik teme PAN
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Nelly:
Ma covek ne sekiraj se, ja sam tvoje visine i obicno su mi se kacili nizi al znas kako kazu nije bitan kvantitet nego kvalitet. Ako se vi lepo slazete, ma sta te briga sta ce ko da kaze!!! :P
pozdrav visokom paru

A, je li ?!? Pa, nisam bas primetio, da ti je smetalo, kad ti se " nakacio " nizi, a sad si OVDE, to nasla da " ukazujes " coveku, ko je cije visine, jos i ostalu logistiku, da das, pa da je kompletan ugodjaj !!! :evil: :evil: :evil:

Lady:
Moje misljenje je da ako vec postoji nesrecnica (ili bolje receno ocajnica) kojoj to ne smeta,onda zasto da ne...Sto se mene licno tice,ne bih mogla da budem sa nizim,pa taman da ga na svijet boljeg nema!!!

nemoj dvaput da kažeš.moja sestra je to isto pričala dok nije upoznala svoju pravu polovinu.ona ima 187,on 164 a deca imaju:192,180,171 i 170(još raste)i nikada im to nije smetalo.

ne znam sta da ti kazem,ali situacija mi je skroz poznata.....zna da bude skroz trulo,ali ako sve ostalo izmedju vas funkcionise savrseno,onda zaboravi na visinu,nije toliko trasno....da li njoj smeta?Da li ste pricali o tome?

PAN:
Moze da mi pojede burek sa glave.Pojedini nas gledaju cudno.Da li smo mi par dobar ili?Nama je sve jedno a sta vi mislite o tome?

Pa nek vas gledaju. Aman prestanite da ste patrijahalno zaMucani! Te treba da je mushko vishe, te starije... Glupost. Pusti ti njih da gledaju, jer neko gleda, neko dira... :lol: Jel tebi lepo sa njom, pa uvek imas lep pogled pravo na ... 8)

krvolok:
Nelly:
Ma covek ne sekiraj se, ja sam tvoje visine i obicno su mi se kacili nizi al znas kako kazu nije bitan kvantitet nego kvalitet. Ako se vi lepo slazete, ma sta te briga sta ce ko da kaze!!! :P
pozdrav visokom paru

A, je li ?!? Pa, nisam bas primetio, da ti je smetalo, kad ti se " nakacio " nizi, a sad si OVDE, to nasla da " ukazujes " coveku, ko je cije visine, jos i ostalu logistiku, da das, pa da je kompletan ugodjaj !!! :evil: :evil: :evil:

A-ha! nemoj molim te, pa jel se to meni mozda samo cini da je neko malkice ljutnut?! :twisted:
Pa nisam rekla da mi smeta uvek, lepo rekoh bitan je kvalitet a ne kvantitet, a sto se "kacenja" sa NIZIM tice, uopste se ne bunim... :lol: :lol: :lol:

PAN:
Moze da mi pojede burek sa glave.Pojedini nas gledaju cudno.Da li smo mi par dobar ili?Nama je sve jedno a sta vi mislite o tome?
Uh ne verujem da vas tu u Salzburgu gledaju cudno...sve je ovde moguce...jedino kad bi otisli u neko mesto na brdovitom balkanu..o tome bi se uz kafu pricalo...inace to je ok...vaznaje ljubav... :wink:

Back