ona je savrsena...a ja???

hello_world:
ej gore od toga da je neko kao fizichki lepshi je da je onako intelektualno kako se kazhe bolji. to ti je mnogo gore.
nije
zato što kad je neka npr devojka pametnija ili zabavnija ili šta već, ja mogu da sedim i slušam i ćutim lepo i niko ne primeti da (li) sam ja gluplja
ako je pak lepša, sve je jasno, mogu da ćutim do sutra

Svako je imao period u svom zivotu kada su svi bili lepsi i privlacniji on njega samog. Ja kad sam bila u osnovnoj skoli, jos kod uciteljice, bila sam jako buckasta, da ne kazem debela. Druzila sam se sa dve drugarice koje su od malena vodile racuna sta ce da pojedu i bile su "zgodne", imale su tada dugu kosu, ja sam imala kratko osisanu kosu, one su bile jedinice, a ja sam imala mladju sestru, i tako jos puno toga i vecito su me zezale kako su mi "spojene" butine. Bila sam ocajna! Svaki dan sam stajala ispred oglerdala i proveravala da li mi se napravila makar mala rupa izmedju nogu, ali nista... Sve do, ja mislim 5. razreda, kad sam naglo pocelka da rastem i verujte mi bila sam nenormalno mrsava, zavolela sam svoje telo i shvatila da sam se bezveze sekirala i obazirala na to sta mi one pricaju.Sada, nisam toliko mrsava kao u 5. razredu, ali sam naucila da volim svoje telo takvo kakvo je. Velika guza? Pa sta. To nece da me spreci da se lepo provedem i lepo osecam...Voli sebe, da bi te drugi voleli!

tako jos puno toga i vecito su me zezale kako su mi "spojene" butine. Bila sam ocajna! Svaki dan sam stajala ispred oglerdala i proveravala da li mi se napravila makar mala rupa izmedju nogu, ali nista

Јаооо, а мени је сан у тим годинама био да имам спојене бутине и била сам јако искомплексирана зато што их немам!
И стално сам покушавала да стојим ткао да изгледа као да су спојене!

Јел??? Па ја сам онда увек била идеална!!! :-? Што ми то нико није реко раније, него сам патила кроз цео пубертет! :lol:

(Е, ово управо говори о теми, о томе колико смо често престроге према себи и колико се, беспотребно, поредимо са другима желећи да будемо као оне, а да при томе не видимо своју сопствену лепоту...)

Sta ti treba da budes u centru paznje? To samo opterecuje..mnogo je bolje biti neprimetan i da zivis svoj zivot onako kako tebi odgovara..kad si u centru paznje svi uglavnom ocekuju neku pomoc od tebe, razumevanje, savete...meni je muka od toga..

Često sam se osećala kao postavljačica teme, tj samoj sebi sam delovala kao jako ružna ili bar neugledna u odnosu na druge devojke koje su skockanije, mršavije... i često sam znala da patim zbog toga. Na kraju sam ukapirala o čemu se radi otprilike. Bila sam u nekom restoranu sa drugaricom, i sad mi jedemo picu, zaglibile, a dve devojke do nas, od onih skockanih, zgodnih, naručile salatu (paradajz, krastavac i list zelene salate:lol:) i mineralnu vodu... Svaka im čast, ali ja tako nikad ne bih mogla.
Kome je cilj savršen izgled na kraju će i naći načina da tako izgleda, ali moguće da će usput izgubiti i dobar deo života.

Ja jedem sve i na mojih 1.65m imam 53kg, ne radim nikakve vezbe, jedem vise puta dnevno, ali bez prezderavanja naravno i ispada da ja ne mogu dobro da izgledam. Malo sutra, najvise mrzim te koje foliraju i umisljaju da su Paris Hilton isl. anoreksicarke

Back