Ona i On

• Začetnik teme Začetnik teme zxy
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Svakim delom svoga bića
I telom i dušom svom
On misli nju,žudi za njom
ne može joj jasno razaznati oblik
njegove oči uvek novi ugledaju lik
ali kad je u rukama svojim prepozna ,oseti
tada damarima bila svog
što krv mu vrelu telom raznosi
predaje njoj želju svoju svu
i ljubav i snagu svoju
strasnim poljupcima u čvrstom zagrljaju
svu svoju muškost unosi u nju
A ona dok uzavrela daje mu se sva
u dubini tajne svoje i da ne misli zna
da ne On već Ona tada
Ljubavnikom svojim vlada.

:neutral:
ne znam sta moze da navede coveka da ne obozava suprotni pol
makar stvarao i zablude, i iluzije, bilo sta
samo da ne osiromasuje ono sto je priroda tako velicanstveno i neverovatno daruje
bas mi je to sasavo, osuditi sebe na neku suzenu sliku bilo muskg ili zenskog

Ufff bre Zxy,ovo bas erotika...izaziva...posle Zeljena ispadne nemoralna:mrgreen:
picture.php

Jel' danas sreda?
Ako se pravilno budemo rasporedili, imaćemo svakog dana po jednu......hm......ovako lepu pesmu...i praktičnu....:) Ja zadržavam ponedeljak :manikir:
Bravo Z :klap:

LJILJA MMM;bt91141:
Jel' danas sreda?
Ako se pravilno budemo rasporedili, imaćemo svakog dana po jednu......hm......ovako lepu pesmu...i praktičnu....:) Ja zadržavam ponedeljak :manikir:
Dobro što zauzesmo termine jer može da nastane gužva pesama ima puno i napisanih a još više u glavama i srcima a leto tek dolazi.

Citam, citam i nesto mi to i ne lici na tebe, ali na krju ipak nadjoh sto trazih...U dubini tajne svoje i da ne misli zna da ne ON vec ONA tada ljubavnikom svojim vlada.. Kljucna misao je to,a ..erotika.. je samo sredstvo da bi na kraju ipak izneo svoj stav o zenama, Dragi pesnice, proklet si i ti u kletvi toj jer robujes zeni prokletoj. Sve vise si mi zanimljiv, bas takav kakav si. pozdravljam te.

snezaso;bt91147:
Citam, citam i nesto mi to i ne lici na tebe, ali na krju ipak nadjoh sto trazih...U dubini tajne svoje i da ne misli zna da ne ON vec ONA tada ljubavnikom svojim vlada.. Kljucna misao je to,a ..erotika.. je samo sredstvo da bi na kraju ipak izneo svoj stav o zenama, Dragi pesnice, proklet si i ti u kletvi toj jer robujes zeni prokletoj. Sve vise si mi zanimljiv, bas takav kakav si. pozdravljam te.
Erotika jeste sredstvo kojim će u ženi novi život da se stvori,to cilj je što ga ona zna i da tome služi erotika i muška snaga sva.

RiadaT.;bt91156:
Njena vladavina nije samo u ekstazi....kruna njena na svakoj je stazi...
p.s. nadam se da me neces optuziti za feminizam:zper:

Dabome......vladarke iz senke :manikir:
krunu svoju maze, paze
kruna jeste osmeh, dodir
il' reč blaga ili stroga
i vladati mogu uvek
samo ako zapitaju
pamet svoju pre no kažu
ili srce pre no krenu
da strast seju telom vrelim.

PS jel' sam vam nedostajala? :)

LJILJA MMM;bt91159:
Dabome......vladarke iz senke :manikir:
krunu svoju maze, paze
kruna jeste osmeh, dodir
il' reč blaga ili stroga
i vladati mogu uvek
samo ako zapitaju
pamet svoju pre no kažu
ili srce pre no krenu
da strast seju telom vrelim.

PS jel' sam vam nedostajala? :)
Ne Lj.pa ti si uvek tu ,na svom mestu i uvek spremna za pesmu.:ok::heart:

LJILJA MMM;bt91141:
Jel' danas sreda?
Asta ako nekome nije dovoljan samo jedan dan u nedelji????Mislim ...nije zbog mene....samo pitam....:roll:

RiadaT.;bt91167:
Ne znam sta se ti crvenis....ja znam da ti pitas samo onako:zper::whistling:
i ja samo onako kazem da je dan dug,sad kad je prosla zima,a zamisli koliko ce biti jos vremena kad se predje na ljetno racunanje vremena:zper:

Jedino više puta u tom danu da piše ....onako....ali preforsira se .....:zcepanje:

zeljena;bt91173:
Znaci ja mogu da skupljam u toku cele nedelje,pa da onda sve napisem u jednom danu...recimo ponedeljak...bilo tako,utorak....bilo onako:think::think:
Hej,to je dobra ideja...to mu ga dodje ko neki hobi:zcepanje:...neko skuplja markice,pa je filatelist,neko stari novac,pa je numizmaticar...
samo nesto ne znam kako bi se onda mi zvali....:zcepanje:
Ljiljo imas li ti neku ideju....

Back